Tényleg normális dolog egy gyereket 3-4 éves koráig szoptatni?
A gyerekorvos fel szerintem élből alkalmatlan az ósdi, elavult nézeteikkel
Pl 2-3 hónapos babának almalé...stb
Az enyém is elmúlt már kettő, és még szopizik, nem is keveset. Az igazság az, hogy leszoktatnám róla, de olyan keservesen sír, teljesen kiborul tőle, már próbáltam, és egyszerűen nincs szívem elválasztani.
Nem rossz dolognak tartom, ellenkezőleg, viszont fáraszt már, és érzem azt is, hogy regenerálódnom kellene, illetve kistesót is szeretnénk, és nem igazán akar összejönni.
A kisfiam viszont imádja a cicit. Leginkább csak bújásra használja, illetve pár másodperc alatt megnyugszik rajta. Itt már nem táplálkozás a cél, hanem az anyához bújás, a szeretgetés, és a béke, a megnyugvás. Én úgy gondolom, hogy ez legalább annyira fontos, mint a táplálás. Ettől eltekintve a 4 éves kor számomra is soknak tűnik már nagyon.
A lánoym 26 hós és ciczik, mint fentebb írtam, ehhz képest már igen önálló.
A nagyfiamon sem vszem észra, hogy tutyimutyi anyámasszony katonája lenn, sőt.
11:44 vagyok
Persze, ahogy az ellenálló képességgel kapcsolatosan úgy ezzel kapcsolatban se lehet általánosítani. nem akartalak megbántani. Csak felmerült bennem a dolog.
Nekem is fura. Már a 2 éves gyerekemet is nehezen tudtam volna elképzelni, hogy szopizna még. 3-4 évest meg pláne.
Aki mégis szoptatja még, annak nyilván normális. Nekem meg nem. De hát sok más dologban sem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!