Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig látszódnak meg a...

Mennyi ideig látszódnak meg a bárányhimlős pöttyök? Kisfiamnak már az összes pörkös, van ami le is esett már, de a pötty még látszik.

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár hónapig biztos, főleg ha elvakarta. Az enyém brutálisan nézett ki, még a segge lukán is pötty volt! Ennek 5 éve,most sehol semmi :)!!!
2011. máj. 31. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvakarástól függ, és talán életkortól is.

Én 12 évesen voltam bárányhimlős, mivel nyár volt, az első pöttyökre azt hittem, szúnyog csípések és jól elvakartam őket, ezek bár halványodtak az évek során, ma is meglátszanak (34 vagyok).

Ha nem vakarta el őket, azok biztosan elmúlnak, és jó eséllyel a többi is, csak idő kell hozzá...

2011. jún. 3. 13:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vakart el őket. Egyébként 2 éves.
2011. jún. 3. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvosunk,hogy akár 1 hónapig is eltarthat,amig a bőr regenerálódik és eltűnnek a pöttyök véglegesen.Az én kislányomnál már 3 hete elmúlt,hogy kezdődőtt a himlő és szépen tisztul a bőre,viszont még van amelyik kiütésről nem esett le a varr,a fejbőrén főleg.Hosszú folyamat ez.Fiamnál pont ma 1 hete kezdődőtt,neki még nagyon látszanak a pöttyök,de már varrasodnak.A lányom szerencsére nem vakarta el,a fiam már nem volt ennyire ügyes,ő vakart el a kiütésekből sajna.
2011. jún. 4. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!