Mikor lehet fürdenie a bárányhimlős gyermeknek? Kisfiam már csak pörkös/varas. De már nagyon szeretne fürdeni. Most ugye zuhanyozom.
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:40
1/3 anonim válasza:
Fertőtlenítős vízben már fürödhet.
Nem emlékszem pontosan a nevére, de az a rózsaszínes cucc amit az újszülötteknek az első hetekben kell használni fürdetéskor.
2/3 anonim válasza:
Az én kislányom kiütései is varasak,szépen múlnak el,de még nem ültettem bele a kádba,sőt a fürdetőjét sem használom még,majd ha teljesen meggyógyul a bőre.Sztem addig nem ajánlatos.Tudom,milyen rossz,hogy nem fürödhet,mert az én lányom is már szeretné,ki is verte a hisztit emiatt.
Kedves kérdező,a te fiadnak voltak kiütései a kis fütyijén és a heréin is?Az úgy hallottam,veszélyes és aggódom,mert most meg a fiam lett himlős és jó pár pöttye van az intim részen is.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Igen volt neki mindenhol. Én azt hallottam, hogy a mumsz veszélyes ilyen téren nem a bárányhimlő.
2011. máj. 31. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!