A te bölcsis gyereked megeszi az ottani ebédet?
Drágám a főzelék nem spórolás. Egy bölcsödés még ne egyen rántotthúst!!!!
De ajánlom figyelmedbe a követekző oldalt böngészni
egy élemezésvezető:
www.elelmezevezetoklapja.hu
már miért ne ehetne rántott húst?
az enyém se eszi meg sajnos a főzeléket (még nem bölcsis) egyáltalán semmilyent még a jobbakat sem, ezért aztán ha azt szeretném hogy vmit egyen, kap rántott húst, rántott sajtot, rántott padlizsánt, tésztát, stb
És nem azért mert ilyenekkel kezdtük, 15 hós koráig mindent megevett, minden nap főzeléket kapott, de mostanra nagyon rossz evő lett :( (2 éves)
bocs kedves kérdező, hogy nem tudok érdemben válaszolni, de már előre rettegek én is hogy semmit nem fog megenni a bölcsiben :(
2. vagyok
ezt nagyon bírom, persze a szülő rontotta el
az első perctől az egészséges táplálkozás volt a célom, így is tettem, már mindenki lesajnálta a gyereket mert nem kapott még csokit, stb
de mindhiába, egyszerűen egy idő óta nem hajlandó megenni a főzeléket, inkább képes lenne napokig levegőn élni, de akkor sem eszi meg
akkor inkább éheztessem?
Az élelmezésvezetőnek üzenem, hogy a nénikéjét drágázza, nem engem. A link meg nem működik.
Köszönöm a többi választ, érdekes mind!
Nálunk is úgy volt, hogy egy darabig mindent megevett, aztán kialakult, hogy mit szeret jobban és mit kevésbé és mit egyáltalán nem.
Szia!
Az enyém ritka rossz evő. Kenyéren és joghurton él. Néha megeszi az almát. És ez a bölcsiben sem változott. Mi szeretjük a főzelékeket, de én kimondottan a gyerek kedvéért tanultam meg főzni. Változatosan, mindenféle külföldi konyha receptjét kipróbáltam, tök hiába. Leül velünk az asztalhoz, megpiszkálja az ételt, aztán annyi.
Én személy szerint szívesen megenném azokat az ételeket, amiket a bölcsiben főznek nekik :-) Ő nem, és ez a lényeg. De szerintem nem ő lesz az első sem az utolsó gyerek, aki kenyéren és joghurton nő fel
Köszi nektek is a válaszokat! Elgondolkodtatóak.
Kíváncsiságból megnéztem, mit esznek egy gazdagabb országban élő bölcsisek: [link]
Szerintem ez tényleg egészséges ÉS finom is. Ezeket biztos megenné az én válogatós gyerekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!