Milyen cipőt adtok gyereketek lábára strandon vagy természetes vízben?
Szeretnék kisfiam lábára vmit. Eddig még nem volt kérdés, mert tavaly még nem járt. Milyet ajánlanátok, és miért?
Ilyenekre gondoltam:
Nekünk tavaly olyan volt, mint az első. Hát, nem voltam teljesen megelégedve vele. Szerintem nem túl kényelmes, pedig még zoknit is adtunk rá, hogy ne vágja annyira a lábát. Ráadásul fém kapcsa volt, ami rögtön elrozsdásodott. Furán is ment benne.
Idén valami olyasmit keresek mint a negyedik. Vízbe való vászoncipő.
A gumipapucs jó otthon, a kismedencénél, ahol nem baj, ha mégis leveszi, de én máshol már nem szeretem. Ilyent egyébként 3 év alatt én biztos nem adnék rá.
utolsó , illetve hasonló ilyen tipusú vizicipőt.
vízparti sétákhoz megteszi a habklumpa is (2.5 évesem vígan használja balesetmentesen), de ha vízbe menésről is szó van, akkor úszócipő.
a műanyagot nem ajánlom, hamar feltöri a baba lábát, belül cuppog ami idegesítő lehet, a csatja hamar szétmegy, merev a talpa stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!