15 hónapos kislányommal a játszótéren voltunk, amikor odarohan hozzánk egy kb. 2,5 kislány és letúrja a gyerekemet arról a játékról, amin ült. Erre az én lányom vissza akarta kapni az ő játékát, nem engedte játszani a kislányt. Erre jön anyuka: "legyél te az okosabb, és játsszál másik játékon". Nem akartam okoskodni, ezért befogtam a számat, de gondoltam magamban, hogy nah, ezt sem az eszéért szeretik.
Igen, bosszant, ha hülye a szülő. És ha a gyerekem nem akarja odaadni a játékát, akkor nem adja és kész, az övé. Miért adná oda vadidegennek??? Mi sem csavarjuk ki senki kezéből a saját játékát.
2011. máj. 26. 14:06
12/14 anonim válasza:
Ámulva olvasom a sztorikat,még jó,hogy mi nem tudunk játszóterezni,most komolyan!
Én biztosan nem bírnám szó nélkül elviselni,ha ilyesmi történne velem.Egy szülőnek kellene példát statuálni a viselkedést illetően (is),de úgy tűnik,mindig leszenk olyanok,akik nem valók közösségbe,nem?
2011. máj. 26. 15:11
13/14 anonim válasza:
Most nem értem az egészet, rászólt a gyerekére a csaj, nem?
Azt akarta mondani a sajátjának, hogy ő a nagyobb neki legyen több esze és engedje oda a te gyerekedet a játékra vagy nem jól értelmezem?
Én már rég nem járok a játszóra a lányommal mert olyan bunkó szülők, nagyik, vannak hogy hihetetlen. A múltkor rászóltam a lányomra, hogy ne nyúljon hozzá a másik gyerek plüss cicájához, erre mondja a nagyi, hogy "bizony az az én unokámé" Én erre " Bizony kicsim nem szabad neked hozzányúlni, de a te dolgaidat tudod hogy nyugodtan odaadhatod másoknak mert Mi nem vagyunk Irigyek!" Erre mindenki bekussolt.
A lényeg herótom van már az összes kismamától anyukától és még a gyerekektől is, mi nem járunk a játszóra.
2011. máj. 27. 12:39
14/14 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, olvasva a hosszászólásokat is nem vagy egyedül az ilyen kellemetlenségekkel! Mi szeretünk játszóra járni mert a kislányom élvezi hogy látja a gyerekeket, mindig mindenünket szívesen megosztjuk másokkal és a tapasztalat az hogy erre reagálva velünk is nagyon kedvesek. Viszont nemrég én is ledöbbentem és aznap elment a kedvem a játszóterezéstől. Két anyuka beszélgetett és nevetgélt a padon amíg a 3 év körüli tetőtől talpig koszos lányaik szabadon és teljes felügyelet nélkül jöttek mentek a játszótéren. Mikor a 20 hónapos lányom motorozott a betonos részen odamentek kislányomhoz a motorjukkal és közrefogták és magyaráztak neki. Azt hittem milyen jó, barátkoznak stb, aztán azt láttam hogy az anyim mindig megpróbálja kikerülni őket és arrébb menni de követték elállták az útját és mintha mogorva dolgokat mondanának neki (gesztusból láttam) ezért odamentem és "kimentettem" a lányomat. Utána hallottam később hogy más gyereket lehülyéznek, kakafejünek nevezik, vagy olyat mondanak hogy "a te anyukád ugyse visz haza, egyedül fogsz haza menni' stb. A homokozóban meg más játékát elvették azzal játszottak de ha valaki vissza akrta volna kérni vagy csak melléjük ülni akkor rögtön kapálóztak. Nagyon zavar hogy nem tudom miket mondhattak az én kislányomnak is amikor nem voltam ott, rájuk is szóltam a homokozóban hogy hagyják abba más gyerekek csufolását mert így okos kislányok nem beszélnek. Nagyon megdöbbentek, pár perc csönd volt aztán újrakezdték. Nagyon kiánbrándító... Nem is mentünk játszótérre már 2 hete :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!