Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyerekkel is ilyen nehéz?...

Más gyerekkel is ilyen nehéz? Állandósult hisztik, dobálózás, sikongatás.

Figyelt kérdés

Januárban múlt két éves a fiam! Február közepén kezdtük a bölcsit. Előtte sem volt könnyű eset, de azóta egy katasztrófálissá vált a helyzet! Napi 5-6szor minimum hisztizik, de keményen. Hiába nem veszek róla tudomást, mosdatom hideg vízzel, semmi. Mindent a földhöz vág. Már többször volt hogy mondtam neki hogy amit ledob, kidobom a kukába és elviszik a kukásbácsik. Már dobtam is ki játékát (persze a kuka mellé, de ő ezt nem látta). Nem hatotta meg, ugyanúgy megy minden tovább. Sokszor csak úgy minden előjel nélkül eldob dolgokat, aztán mondja hogy anya felveszi.

Végső elkeseredésemben már ütöttem a kezére is, semmin nem változtatott!

A sikítozást már profi szintre fejlesztette! Ha valamit nem szabad vagy nem sikerül neki, sikít, hisztizik! Már nem merek vele játszótérre menni, mert kb. 20 percig van el gond nélkül, aztán jön a hiszti mi meg megyünk haza... :(( Ez napi szinten így megy! Hiba mondom neki hogy ha okosan viselkedjen, ha hisztizik akkor irány haza, semmi hatással nincs rá. Nagyon elkeserítő hogy a többi gyerek szépen eljátszik, az enyém meg folyton hisztizik! :(((

Nagyon nehéz vele és nem látom a kiutat, nem tudok rá megoldást. :( Tudom hogy a bölcsőde nagyon megviselte, meg elég sokat beteg, ilyenkor az apjával felváltva oldjuk meg a betegszabadságot. Igazából ezt is zokon veszi hogy miért nem én maradok vele otthon, de a munkahelyre szükségünk van.

Amúgy meg egy okos, értelmes gyerek, de ez a dackorszak kikészít teljesen! :(

Kérlek írjatok tanácsokat, megoldások, de annak is örülök, ha vannak hasonló cipőben járó anyukák és leírják a saját gondjaikat, mert kezdek kétségbe esni hogy csak az én gyerekem ilyen szörnyen nehéz eset!

2011. máj. 25. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ilyen(dackorszak+fiú), nyugai pár év múlva csak nevetni fogsz és apróságnak fog tűnni:-))
2011. máj. 25. 11:32
 12/14 Adam B válasza:

Üdv!

A kérdezőtől kérdeznék: végül a sikítós hiszti, dobálózás mikor szűnt meg?

2020. aug. 23. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lett jobb?!
2021. szept. 21. 11:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Végül jobb lett?
2022. jan. 9. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!