Normális hogy 29+5 hetesen már állandósult a lábfejdagadás és semmi erőm nincs?
Szia, először is szerintem, aki 29 hetesen tapétázik, meg ilyesmi, az nem tehetetlen malac. Már bocs, ahogy írtad. Az, hogy kevesebb az erőd, már bocs de természetes, főleg ennyi meló után, mellett. Úgyhogy le a kalappal előtted...
viszont a pároddal igencsak el kellenne beszélgetned erről a helyzetről!!!
Nem természetes a viselkedése egyáltalán!
Kérdezd meg tőle, hogy mi az oka és mond el neki, hogy neked most biza több segítségre lenne szükséged. Ha másképp nem megy akkor inkább valaki más fejezze be a felújítást. Esetleg a családból más valaki? Férfi????
Megint én vagyok:
Szerintem mielőtt ilyen végletes dolgokon gondolkodnál, hogy szétmentek, inkább tényleg ülj le vele és beszélgessetek!!Ez az alapja mindennek. Biztosan szeret, de ha csak ezt kérdezed tőle, még nem fogja tudni, hogy mit szeretnél.
Már sokan írták más esetekben is, de én is tudom: KOMMUNIKÁCIÓ!!!!nagyon fontos. Lehet, hogy ő sokat távol van és ezt értem is, de ez még nem válasz mindenre. Van még egy tippem: ha nem v. nehezen megy hogy szóban elmond, írd le neki! de a valós tényeket és nyugodtan.
Remélem rendeződnek a dolgaitok, és inkább a szépre és a nyugalomra tudsz majd koncentrálni.
Mindenhol vannak gondok, zökkenők, de van megoldás hidd el! Én sem vagyok mindig happy és elégedett, viszont mindig elmondom a férjemnek, hogy mi a gondom. Lehet,hogy nem mindig minden pillanatban kapcsol, de ha összevetek mindent a mérleg pozitív! és ez a fontos.
üdv.
ha van kedved írd meg mire jutottatok! Kitartás!
Szia!
Köszi még egyszer!Ma este ha megjön melóból ismételten nekiülünk beszélgetni a dolgainkról.Hátha most sikerül a nézőpontjainkat közelebb hozni!Én nagyon szeretném,mert tényleg nem akarok felrúgni egy kapcsolatot csak úgy..főleg mert már mindjárt hárman leszünk.És hát persze szeretem is.
Priviben megírom,mire jutottunk.
Nagyon szép napot Neked!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!