Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy 29+5 hetesen...

Normális hogy 29+5 hetesen már állandósult a lábfejdagadás és semmi erőm nincs?

Figyelt kérdés
Már egy másfél hónapja dagadozik a lábfejem, sajna épp egy lakásfelújításon vagyunk túl, amit anyummal ketten végeztünk leginkább.Sokszor már úgy érzem, hogy nincs helye a babának, pedig hát igazából most kezd még csak hízni.Mi lesz így?Egyre nyűgösebb vagyok, mert egyre tehetetlenebbnek érzem magam, már a vécére leüéni is nehéz meg zuhanyozni, egy cipőfelvételről ne is beszéljek.Tegnap tapétáznom kellett, egyedül voltam, muszáj volt megcsinálnom.....a párom is minnél nagyobb a pocim, annál kevesebbet segít....mással is volt így?Néha már nem is érzem magam nőnek, hanem egy tehetetlen malacnak:-((((Bocsi, hogy kipanaszkodtam magam.....
2009. jún. 10. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, először is szerintem, aki 29 hetesen tapétázik, meg ilyesmi, az nem tehetetlen malac. Már bocs, ahogy írtad. Az, hogy kevesebb az erőd, már bocs de természetes, főleg ennyi meló után, mellett. Úgyhogy le a kalappal előtted...

viszont a pároddal igencsak el kellenne beszélgetned erről a helyzetről!!!

Nem természetes a viselkedése egyáltalán!

Kérdezd meg tőle, hogy mi az oka és mond el neki, hogy neked most biza több segítségre lenne szükséged. Ha másképp nem megy akkor inkább valaki más fejezze be a felújítást. Esetleg a családból más valaki? Férfi????

2009. jún. 10. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a bíztatást!Sajna mástól nem kapok visszajelzést, hogy most akkor én vagyok tehetetlen és sokat várok el a páromtól vagy igenis neki kellene többet segítenie.De azt gyanítom, hogy ez utóbbi.A felújítás kész már, "csak" az utómunkálatok vannak, de az is már nehezen megy, mert mindent ugye le kell mosogatni, festéket, csöveket, bútorokat stb.Anyummal keltten csináltuk meg, közel másfél hónapig naponta, ami belefért.Le a kalappal anyum előtt, mert munka mellett az összes idejében nekem segyített glettelni, csiszolni a falakat meg festeni, mert mindent mi magunk csináltunk.Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen anyukám van, bárcsak a páromra is az lehetnék!:-(Soha nem is róttam fel neki, hogy nem segít ezekben a munkákban (mert azért sokat van távol a munkáája miatt), de az igenis egyre rosszabbul esik, hogy nem vesz nőszámba és már nem érzem, hogy szeretne.Persze, ha rákérdezek, hogy szeret e, akkor mondja, hogy igen, de ugyan már.....tudja mindenki, hogy az már rég rossz, ha csak ilyenkor és csak szóban mondják, de nem éreztetik velünk és nincs mögötte tett.Egyébként épp most emiatt sokat sírok/sírtam az elmúlt hetekben és még az is lehet, hogy nem maradunk együtt, bár én nem egyedül terveztem a babát.De már lassan rá fog menni az egészségem és a babáé is, amit viszont nem engedhetek meg!Bárcsak a férfiak megértenék, hogy mivel jár a kismamaság, talán könnyebb lenne nekünk......
2009. jún. 10. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok:

Szerintem mielőtt ilyen végletes dolgokon gondolkodnál, hogy szétmentek, inkább tényleg ülj le vele és beszélgessetek!!Ez az alapja mindennek. Biztosan szeret, de ha csak ezt kérdezed tőle, még nem fogja tudni, hogy mit szeretnél.

Már sokan írták más esetekben is, de én is tudom: KOMMUNIKÁCIÓ!!!!nagyon fontos. Lehet, hogy ő sokat távol van és ezt értem is, de ez még nem válasz mindenre. Van még egy tippem: ha nem v. nehezen megy hogy szóban elmond, írd le neki! de a valós tényeket és nyugodtan.

Remélem rendeződnek a dolgaitok, és inkább a szépre és a nyugalomra tudsz majd koncentrálni.

Mindenhol vannak gondok, zökkenők, de van megoldás hidd el! Én sem vagyok mindig happy és elégedett, viszont mindig elmondom a férjemnek, hogy mi a gondom. Lehet,hogy nem mindig minden pillanatban kapcsol, de ha összevetek mindent a mérleg pozitív! és ez a fontos.

üdv.

ha van kedved írd meg mire jutottatok! Kitartás!

2009. jún. 10. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi még egyszer!Ma este ha megjön melóból ismételten nekiülünk beszélgetni a dolgainkról.Hátha most sikerül a nézőpontjainkat közelebb hozni!Én nagyon szeretném,mert tényleg nem akarok felrúgni egy kapcsolatot csak úgy..főleg mert már mindjárt hárman leszünk.És hát persze szeretem is.

Priviben megírom,mire jutottunk.

Nagyon szép napot Neked!

Üdv!

2009. jún. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!