Lábfejdagadás. Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Alig fér a cipőbe lábfejem. A kézfejem is ducibb, nem jön fel a gyűrű az ujjamra.
33 hetes kismami
2010. máj. 29. 19:11
1/3 anonim válasza:
A vizesedéstől van, én azt hallottam, segít a sómentes diéta. Vagyis mindent ehetsz nulla sóval. Már néhány nap is hatásos lehet, utána enyhén sózol aztán megint diéta.
2/3 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy napi 3-5 alma, nagyon hatásos.Egyél meg este 2db-ot, és igaz,hogy éjjel sokat jársz pisilni, de reggelre lemegy a dagadás.Remélemnálad is bejön, majd írd meg:)))
37 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Én lefeküdtem a szőnyegre és falra föltettem a lábaimat és úgy pihentem, tehát derékszögben feküdtem lábak fölfelé. A derekamnak is jót tett, és ecetes langyos vízzel borogattam. Pont tavaly ilyenkor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!