Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy nyugtatod le elalvás...

Hogy nyugtatod le elalvás előtt gyermeked?

Figyelt kérdés

Nagylányom 3 éves, és reggel 6-tól pörög estig, legtöbbször déli alvás nélkül. Sokszor 21-kor még nem tudom elaltatni. Dobálja magát, ugrál, énekel, nem nyugszik le.

Mit tesztek, hogy lenyugodjon a gyerek alváshoz?

gondoltam mesélek neki, de többször próbáltam már, mindig a ne hagyjuk abba hibába estünk, és üvöltés lett...

2011. máj. 24. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Tedd le délben is aludni. Ha esetleg a fiam nem alszik délben, akkor este nemlehet lelőni... És pont tegnap este volt egy műsor a Spektrumon, hogy sokszor a hiperaktívitást a nem alvás idézi elő. Tehát nem is aza probléma, hanem a kialvatlanság. Megnéztem most a címét: Alvás nélkül (ism. terjesztő sorozat 1. rész)
2011. máj. 24. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ezért sokan megköveznek, de az én kisfiam mesenézés közben alszik el magától, saját külön szobában. Két éves múlt, délután két-három órát alszik, amúgy egész nap meg sem áll, fut, rohan, szalad, pörög. Este fél nyolckor vacsi, fürdés, utána az ölembe ül, megiszik egy pohár mézes kakaót, aztán fogmosás, befekszik az ágyába, kap egy puszit, lámpa lekapcs, éjjelifény bekapcs és megy a Micimackó, Volt, Madagaszkár vagy valami hasonló kis állatos mese. Próbáltam neki mesét olvasni, nem érdekelte, mindent csinált, csak nem rám figyelt, elvette a könyvet, dobálta, volt, hogy két órát így szenvedtünk, így meg negyedóra alatt elalszik, és végig alussza az estét, reggel nyolckor kel.
2011. máj. 25. 07:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Mindig megpróbálom letenni délben, ritkán alszik. Bölcsiben is ritkán alszik délben...

Tévé nálam kilőve, kistesójával van egy szobában.

2011. máj. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!