Miért hiszik azt a nagymamák, hogy az a szeretet jele, ha teletömik édességgel a gyereket?
A lányom 3 éves, elég jól evett kicsinek, de aztán a nagymamák elrontották. Ha névnapja, szülinapja van, mindig mondom anyunak, hogy mire lenne szüksége a gyereknek. Ja, nem tudott elmenni vásárolni, hoz inkább egy csomó üdítőt, meg édességet. Most már elég rossz evő. Ha hozzájuk megyünk, akkor is ott a süti az asztalon. Aztán meg csodálkozik, hogy a gyerek nem eszik ebédet, és én nevelem rosszul, mert nem ül le velünk az asztalhoz. Máskor meg gúnyosan megjegyzi, hogy "ja, ezt nem ehetsz, mert anyád nem engedi!". Mintha én lennék a mumus.
Most itt van anyósom, már az 1 éves gyereket is teletömte csokis keksszel. Soha nem evett még ilyet, és persze nagyon ízlik neki. Aztán persze kínálgathattam főzelékkel. Félek, hogy őt is el fogják rontani. De a férjem megtiltotta, hogy szóljak neki, majd ő. De szerintem nem szólt. Mondom, hogy gyümölcsöt hozzanak, de az persze sokkal drágább, úgyhogy marad a csoki meg a keksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!