Miért vagyok mégis ilyen türelmetlen?
Nem lehet, hogy egyszerűen túl fáradt vagy? Én fáradtan tudok így viselkedni a gyerekekkel...
Próbálj meg egy kicsit többet pihenni, megkérni valakit, hogy kicsit vigyázzon a nagyobbra, és amikor a kicsi alszik, menj el te is aludni. Pár nap alatt helyre tudsz jönni, ha van valaki, aki nagyfiadra vigyázásában tud segíteni.
Fel a fejjel, nincs benned semmi hiba, csak szét vagy hajtva!
Szia!
Segíteni sajnos nem tudok neked, csak elmondani, hogy én is pont ebben a helyzetben vagyok,mint te:-(
Egy kicsivel és egy picivel vagyok itthon egész nap. (3,5 éves 10,5 hónapos lányok)
Magamon azt érzem, hogy mivel egész nap csak én vagyok velük, így nagyon elfáradok, + a háztartás, főzés, ami igaz szintén nem állhat meg. Gondolom te is fáradt vagy? Neked nincsen valaki aki segíteni tudna?
(Nekem sajnos nincs:-( )
A másik amit én próbálok, hogy tudatosan mondom magamnak, hogy nem szólok rá...tudom, hogy ez milyen nehéz.
Nem tudom neked mennyi időd jut csak a nagyobbra? Tudsz csak vele lenni pár órát?
Nálunk most azt vezettük be, hogy 7végén pár órát csak a nagyobb lányommal vagyunk. ( Elmegyünk ketten a játszótérre, vagy elmegyünk kettesben be a városba egy fagyira)addig a férjem vigyáz a kisebbikre. Azt vettem észre, hogy a lányommal így közelebb kerülünk egymáshoz, és sokkal jobban szót fogad:-)
Kitartást kívánok neked is, és magamnak is!:-) Biztosra veszem, hogy ez nem lesz mindig így!!
Azért mert egy 3 éves és egy 1 hónapos gyereked van, nem csodálom.
Én ezért sem akartam kis korkülönbséget.
sztem fáradt vaghy, ami érthető, kimerült....nálunk hasonló a szitu, bár még csak jön a tesó, szeptember elején, a kislányom akkor lesz 2 éves 8 hónapos. nagyon féltéleny már most, amúgy nagyon anyás volt mindgi, és nehezen bírom a 20 perces hisztijeit...tudom attól fél, hogy elveszít engem, kiesik a pikszisből, nagyonnagyon okos már most, okosabb mint a kortársai, olyan összefüggéseket lát meg. iszonyú nehéz türelmesnek lenni....magnéziumot szedek, és próbálok arra gondolni, hogy neki most rosszabb mint nekem, pedig nekem is nagyon rossz. de még az elején vagyok, nagyon fejlődnöm kell türelemből. :((
kitartást neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!