Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tanítsam meg a lányomat...

Hogy tanítsam meg a lányomat orrot fújni?

Figyelt kérdés
3 éves, és március óta folyamatosan beteg. Már kivagyok az állandó porszívó összerakástól, orrszívó mosogatástól. De meg sem próbálja a zsebkendőt. Ennyi idősen már illene, nem? A barátnőm 3 éves kisfia már ki tudja fújni az orrát.
2011. máj. 22. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mondtam 2éves kislányomnak,csináljon ugy,mint a sárkány.Nagy levegő és fujja ki az orrán.Kitudja fujni,de teljesen azért nem,mindig utána szívok neki.
2011. máj. 22. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi meg gyertyát fújtunk eleinte orral, úgymond. De legelőször a számon mutattam meg, hogy kell fújni a levegőt, azt utánozta, aztán mondtam, hogy na most ezt hangosan orral. És ment neki. Ez inkább nem akarás nálatok szerintem, mint nem tudás.
2011. máj. 22. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
1,5-2 éves korától fújja az orrát. 2 évesen már csak este kellett szívtam ki neki ha náthás volt, mert nagyon szépen fújta. Én mondtam neki, hogy csinálja úgy mint a süni (szuszogjon), vagy trombitáljon az orrával mint az elefánt. Közben hangot is adtunk ki:-)
2011. máj. 23. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is a gyertyás módszer jött be!
2011. máj. 23. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Azt már mondtam neki, hogy csináljon úgy, mint az elefánt. De befelé szívja, nem kifelé fújja. A gyertyát kipróbálom! Meg a sárkányt.
2011. máj. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!