Széles lábfejre milyen cipőt veszel a kicsinek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 15:33
1/5 anonim válasza:
Szia!Kisfiamnak extra széles a lábfeje és magas a rüsztje.Elméletileg hosszra 23-24 -es cipő elég lenne,de 25-26-os kell a szélessége miatt.Nyáromn könnyű dolgom van mert a szandálok általában kapcsosak vagy tépőzárasak .más fajta szóba sem jöhat.Illetve a habklumpa is jó széles és abból elég egy számmal nagyobb.A többi időszakban nehezebb dolgom van.Sportcipőben a Nike szélesebb az Adidas nagyon keskeny.Általában elmegyünk A Deichmanba és több márkát és fazont próbálunk.Régebben elnéztünk Kínai boltokba is ,de nem sokkal volt olcsóbb és nem találtunk semmit.
2/5 anonim válasza:
Az én fiamnak is extra széles és magas lábfeje van. Általában már hónapokkal előtte elkezdünk neki cipőt keresni. Most pl. szandált már egy hónapja keresek. Mert még azok se mennek rá, a kapcsosakat nem tudom a lábán összekapcsolni, a tépőzárasak se érnek össze. Még a habklumpába se megy bele a lába. Pedig az elég széles. Tavaly nyáron egy linea negra szandálja volt. És most egy baby dell edzőcipőt hord. De ezt is három hónapig kutattuk.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.Sajnos ezért kell nekünk is sokszor 2 számmal nagyobb,ahogy elöttem írták a normál méretben a kapocs és tépőzár is kicsi:(
4/5 anonim válasza:
Kislány, széles magas lábfejjel. Amúgy is jó nagy lába van a korához képest :)
Salus szandit-cipőt hord. Szupinált, jól tartja a lábát. Csinos és kényelmes. Ráadásul nem nehéz a beszerzés sem.
Nemrég tudtam neki leárazáson venni Clarks tavaszi cipőszandált is :D Abból van direkt széles lábfejű gyerekekre való.
Használtan viszont semmiképpen nem vennék cipőt-szandit.
5/5 anonim válasza:
Szintén széles lábfej-magas rüszt gondunk van a fiamnál, és én is Clarks-ot használok neki, mióta kitapasztaltam hogy ez a márka jó és melyik betújelű számára a megfeleő, már nem is kell többé a keresgéléssel bohóckodnom szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!