Mit raktok sebre kicsinek?
Figyelt kérdés
Ha elesik 2 év körüli gyereketek és mondjuk felhorzsolja a kezét vagy elvágja egy papír az ujját akkor mit tesztek rá?2011. márc. 22. 19:30
1/10 anonim válasza:
Semmit.. Megmosom, áttörlöm fertőtlenítővel és mehet. Nem akarok nagy ügyet csinálni apró sérülésekből. Ha mehet tovább, akkor nem is fájlalja, ha bekötném, leragasztanám (egyszer próbáltam), óriási sírást csapott és nagyon "fájt" neki.. ahogy levettem a ragasztót, azonnal meggyógyult :)
2/10 A kérdező kommentje:
És milyen fertőtlenítővel törlöd át?
Én csak megmostam hideg vízzel.
2011. márc. 22. 19:45
3/10 anonim válasza:
Ha van épp itthon sebbenzin, azzal, ha nincs, akkor csak tiszta vízzel :)
4/10 anonim válasza:
Én lekenem betadinnal, ha olyan a seb (a horzsolásokat és egyéb apró sérüléseket nem szoktam, csak lemosni), és már fut is tovább:)
5/10 anonim válasza:
Az ilyen jellegű sebeknél én is csak hideg vizet használok. Na, meg anya varázspusziját, ami minden sebet begyógyít. :)
6/10 anonim válasza:
Aloe firstet használunk.Csodákra képes.De nem csak sebekre,torokba fújva is jó.
7/10 anonim válasza:
ha észreveszem a sérülést bepanthennel bekenem
8/10 anonim válasza:
Varázskrémet. A fiam így hívja a Sudocreamet. Megmosom, megpuszilom, bekenem Sudoval és már meg is gyógyult.
9/10 anonim válasza:
Bepanthent plus-t használunk,nekem ezt ajánlotta a háziorvos.
10/10 anonim válasza:
Aloe first-öt. Nekünk ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!