Mit tegyek, hogy megkóstolja az 'új' ételeket?
2,5 éves a kisfiam. Elég nagy problémánk van az evéssel, leginkább az, hogy meg sem kóstolja azt, ami nem tetszik neki. Borzasztóan válogatós, szinte alig van már étel, amit tudok neki adni, mert nem hajlandó megkóstolni semmit, amit eddig nem evett még. Le sem merem írni, hogy miket nem eszik meg, mert nem hiszitek el. :(
Pl most jött be az eperszezon, nem tudom rávenni, hogy beleharapjon, de ha leturmixolom, akkor szereti...
Volt/van valakinek ilyen problémája? Megoldódott?
Mit tegyek?
Sziasztok, nagyon örülök, hogy írtatok. Komolyan mondom, olyan hihetetlenek ezek a gyerkőcök! 1 pohár ásványvíz, megáll az eszem! De tuti az enyém is ezt csinálta volna. Talán még a kenyér lecsúszott volna...
De az biztató, hogy a bölcsiben mindent megeszik, az enyém nem bölcsis. A legrosszabbra készülök majd, ha elkezdődik az ovi :(
Az a baj, hogy szerintem az én gyerekemből valahogy eltűnt az evés, illetve az ételek iránti kíváncsiság. Más dolgokkal minden rendben, tipikus 2,5 éves, aki állandóan jelen van mindenhol, minden érdekli, mindent tudni akar, de ez az egy valahogy megszűnt.
Szerintetek mi lehetünk az oka? Valamit elszúrtunk?
Vagy mi történhetett? A gyerekeitek jó evők voltak régen és megváltoztak, vagy mindig is kínlódás volt a kajálás nálatok is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!