Tényleg 'nem szokás' új szandit\cipőt venni a gyereknek?
Nem,nem felesleges,én is úgy gondolom.
Éppen tegnap jártam az egyik helyi kínaiban,nagyon elcsodálkoztam,mert nagyon szép és jó minőségű cipőik voltak,ráadásul garanciával.Jól megvizsgáltam és bár laikus vagyok,úgy láttam,hogy semmivel sem rosszabbak,mint a méregdrága felkapott márkájú társai.
Én továbbra is maradok az új cipő megvásárlásánál.
Csak és kizárólag új cipőt/szandit/mamuszkát kap a kislányom. Az ok baromi egyszerű. Tőlem bokabedőlést örökölt.
Annak idején engem nem kezeltek, nem vittek sehova. Ráadásul a nővérem széttiport cipőit örököltem. 35 éves leszek és ortopédiára járok, lassan érik egy lábfej műtét is. Állandóan fájnak a lábaim a gerincem és sajnos egy csúnya bokatörés miatt enyhén meg is sántultam(nem sikerült 100%-ra helyreállítani), s ezt követően apuka is elkezdett kifelé kacsintgatni a házasságból. :( Nesze neked csinos anyuka ábránd...
Ha már ilyen betegséggel született a gyerkőcöm akkor próbálom a megfelelő lábbelikkel korrigálni. Nem a márkára megyek, hanem az orvos írja fel neki a cipiket és pluszban veszek hozzá mert ugye fél évente lehet 1-et...ami nem elég 2 éves örökmozgónak.
Inkább eszem száraz kenyeret hetekig, de ha meg kell venni a 10ezres cipőt a gyereknek akkor meg kell, hogy ne jusson oda, ahol én tartok.
Van sok használt, örökölt ruhája a kisfiamnak, de cipőt nem adnék rá használtat, inkább csak kv-n élek 2 hétig! Nem hiányzik egy gombásodás, vagy akármilyen láb, gerinc deformitás! És abból is csak megbízhatót és bizony drágát, mert a szandija is most 8000ft volt.(Salus)
Cipője Falcon volt, 6000ft, de 2 hónap alatt kinőtte. :DD
Felkerül a szélvédőre dísznek! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!