Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most írjak nekik? Ti visszamon...

Most írjak nekik? Ti visszamondanátok?

Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy nyáron kimegyek au pairnek. Már váltottam is pár levelet egy német családdal, s úgy nézett ki eddig, hogy megyek hozzá augusztustól, bár ebben konkrétan még nem egyeztünk meg. S most írt egy másik család, akik, hát nem is tudom, de így ránézésre, képek alapján meg amit írtak magukról, szimpatikusabbak. A másik dolog, hogy az ő gyerekeik fiúk, s én valahogy a kisfiúkkal jobban kijövök, mint a kislányokkal. Viszont már nem lenne szemétség visszamondani a másik családnak, miután már ott az anyuka olyan lelkes?
2011. máj. 13. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd, az anyuka találhat másik au pairt, akire rálelkesedhet, de ha a te fejedben az fog motoszkálni, hogy mi lett volna ha...

Meg kell mondani az anyukának, hogy szimpatikusak meg minden, de szeretnél még más családokkal is tárgyalni. Szerintem ez tök érthető. Csak ne tűnj el, légy becsületes.

Én is családkeresésben vagyok :))

2011. máj. 13. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj neki, hogy találtál egy másik családot, ahol jobb feltételek mellett tudnál dolgozni, és inkább őket választottad. Szerintem szólj mindenképp, de ne sértsd meg őket azzal, hogy ők a kevésbé szimpatikusabbak.
2011. máj. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!