Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit írjak a munkáltatómnak?

Mit írjak a munkáltatómnak?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok még jövő tavaszig, de szeretnék még azelőtt (minél előbb) visszamenni dolgozni, mert váratlanul úgy alakult az életünk, hogy muszáj lenne... Úgy tudom ilyenkor kell írni egy levelet a munkáltatónak, amiben jelzem ezt a szándékomat. Segítenétek ebben, hogy nagyjából mit írjak, hogy hivatalos és korrekt legyen, a másik fél részéről ne lehessen belekötni? Köszönöm!
2010. okt. 10. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem kell ennek nagyon hivatalosnak lennie. Elvileg kötelesek visszavenni. Akár személyesen vagy telefonon is megkeresheted az illetékest, hogy mikor veheted fel újra a munkakörödet. Én e-mailt írtam, de nálunk ez a fő kommunikációs eszköz. Nem volt speciális felépítése, leírtam, mikor kezdenék, ők meg kerestek nekem egy pozíciót.
2010. okt. 10. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Írj egy levelet, melyben közlöd, hogy a továbbiakban nem kívánod igénybe venni a fizetés nélküli szabadságot, és kérd, hogy a felhalmozódott szabdságok mértékéről tájékoztassanak, illetve arról is kérj tájékoztatást, hogy mikor kezdődhet a tényleges munkavégzésed.

Valahogy így:

Tisztelt Cím!

Alulírott xy, a 200x-től, xy nevű gyermekem után kért fizetés nélküli szabadságot a továbbiakban nem kívánom igénybe venni.

Kérem, hogy a felhalmozódott szabadságaim mennyiségéről, illetve a tényleges munkábaállás kezdő időpontjáról tájékoztatni szíveskedjenek.

A szabadság letöltését. 2010. november 1. napján kívánom megkezdeni. Köszönettel:

2010. okt. 10. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
.
2010. okt. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!