Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen papírt írjak hogy meg...

Milyen papírt írjak hogy meg ne szüntessék a Gyest?

Figyelt kérdés
Kaptam a MÁK-tól levelet, van benne egy visszaküldendő nyilatkozat, amit 04.11-ig kellett volna visszaküldeni. Viszont én 12-én kaptam meg a levelet. Milyen papírt írjak hozzá, hogy meg ne szüntessék a késés miatt a Gyest?
2011. ápr. 17. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát őszintén én észre sem vettem hogy van határ idő, de én is hétfőn kaptam meg.

Én akkor így írok egy levelet mellé hogy:

Tisztelt Államkincstár!

Elnézést szeretnék kérni a nyilatkozat késői beérkezéséért, de én 2011.04.11-én kaptam meg a levelet, így nem állt sajnos módomba előbb vissza küldeni.

Vagy írók valami kifogást, hogy a szomszéd postaládájában landolt a levelem, és én csak most kaptam meg, mert ha holnap adom fel akkor ugye rajta lesz a dátum pecsét, és akkor így is egy hét csúszásba vagyok.

Amúgy azért fainak hogy nem adnak rá pár nap határ időt sem, met oké hogy 28.-án keltezték de nem ért ide, és akkor vissza fele is idő míg beér.

2011. ápr. 17. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt rajta határidő? Észre sem vettem, én is szerdán adtam fel. Jófejek, főleg, hogy simán küldték nem ajánlva. És a postát ismerve nem tartom kizártnak, hogy egy-kettő el is kallódik valahol.
2011. ápr. 17. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy az első válaszadó is írta, leírod nekik, hogy késve kaptad meg.

Nézd meg, van-e olvasható dátum a bélyegzőn a borítékon. Ha nem is ugyanolyan mint az ajánlott, mégis segíthet, ha kell.

2011. ápr. 17. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Szerintem ennek még lesz hangja, és balhé belőle, mert szerintem nem csak mi ketten kaptuk meg késve.

Amúgy most néztem, hogy ők is csak 4-én adták postára.

Ha a 3 napos kézbesítést nézzük (mert ugye azt mondják hogy egy sima levél 3-4 nap alatt ér a címzetthez) akkor is legkorábban 7-én érkezhetett volna meg.

A vidékiek akiknél hétvégén nincs posta, és nincs otthon bélyegük meg borítékuk azok is leghamarabb 11-én tudták postára adni, ami jó ha megérkezik nekik 14-én.

Szóval nem tudom hogy képzelték ezt a 11-ei határidőt.

2011. ápr. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!