Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tanácsokat várok! Gondom van...

Tanácsokat várok! Gondom van az óvónővel, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Mióta az ötéves kisfiam ennek az óvónőnek a csoportjába jár, ő érezhetően pikkel a fiamra. De a mai történet kiverte a biztosítékot nálam. Mentem érte a szokott időben, erre az óvónő flegmán megáll az ajtóban és közli velem: - Bocsi, de ez én voltam.

Kérdem: - Micsoda?

- Hát a karmolás a gyerek nyakán. Ugyanis a mosdóban az autóját mosta, én meg hatszor rászóltam, hogy ne az autót, a kezét mossa, mert kipacsálja a vizet, és mások elesnek benne. És akkor olyan hülyén fordult, hogy megkarmoltam, pedig nincs is nagy körmöm.

Erre annyit tudtam kinyögni, hogy ez nagyon jól sikerült óvónéni, gratulálok és szó nélkül eljöttem.

Hazafelé a kisfiam sírva elmondta, hogy nem pacsálta ki a vizet, és az óvónéni elhúzta a csaptól, és akkor karmolta meg. Ti mit tennétek a helyemben: szólnátok az óvódavezetőnek, vagy inkább nem csinálnátok semmit a gyerek további nyugalma érdekében. Itt arra gondolok, hogy ha szólok, biztos vagyok benne, hogy onnantól pokol lenne a fiam élete, mert bosszúból ezt tenné vele.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Mitt tett? Nem bánta meg?

2011. máj. 11. 12:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

a pedagógus vagyok

Akkor jól tippelem a korát...

Tesóméknál is voltak problémák, és ott is a 100 éves óvónővel....

2011. máj. 14. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!