Kertes házban élő kisgyerekes anyukák! A Lehetőségetek lenne légvárt bérelni szülinapra, korrekt áron, akkor bérelnétek?
Na de hölgyeim! :)
Akinek telik rá tegye, attól biztos nem lesz rosszabb ember sem ő, sem a gyereke.
Jó kis móka lehet egy ilyenben ugrálni, bár én még életemben nem voltam légvárban.
Nekünk nem telik rá sajnos, de ha megtehetném én is bérelnék, hadd lássam a picikémet, hogy játszik benne!
Barátaim légváraznak, lehet tőlük rendelni. A gyerekek imádják, és vannak kicsi légvárak is, azok biztonságosabbak (bár igazából a nagyok is azok), és mindig van hozzá felügyelő is.
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha valaki bérel egy ilyet.
S ha a gyermekét valakinek meghívják egy ilyen buliba, akkor majd nem engedi fel rá? A többi gyerek meg vígan ugrándozik majd rajta? Na ne már...ez a dolog nem az ördögtől való könyörgöm.
Szóval szerintem nyugodtan rendelj ugrálóvárat, ha van rá anyagi keret, biztos hogy nagyon szeretni fogják a gyerekek.
A nagyon tiltakozóknak pedig ajánlom a felnőtt ugrálót - eskü isteni. S akkor nem itt kell levezetni a fezsültséget, hanem ott. Higgyétek el, beválik! :)
Mi összefogtunk páran, akiknek a gyerekei nagyjából egy időben születtek (2008. nyári gyerekek, egy társaságba járunk születésük óta, együtt játszóterezünk, stb.) és egy nagy közös szülinapi bulit rendeztünk, közösen béreltük a légvárat, összedobtuk a kaját, stb. Megbeszéltük, hogy nem veszünk ajándékokat egymás gyerekének, a légvár a közös ajándék.
Nagyon jól sikerült, a gyerekek imádták, tényleg szép napot töltöttünk együtt, így költségben sem volt sok és azok a gyerekek is részesülhettek belőle, akiknek másként nem tudták volna megfizetni a szülei. Nekem pozitív a véleményem - egyébként én akkor is valószínűleg kibéreltem volna, ha nem így együtt csináljuk, ugyanis a lányom nagy légvár-rajongó és a költségvetésbe bele is férne nálunk. De így közösen még sokkal jobb is volt!:-)
Korrekt ár a 30000??
Ennyiért vettünk egy hatalmas trambulint, ami örök élet meg egy nap, és a miénk!Nembeszélve arról hogy az fél havi fizetés!
Semmiképpen sem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!