Mennyit sír a másfél évesetek?
Hála Istennek, én ezt nem tapasztaltam a lányomnál eddig. Már két és fél éves, igazából nagyon jól megúsztuk eddig nagy sírások, nyafogások nélkül.
Ő mindig nagyon pozitív beállítottságú kis emberke volt, nálunk nem a nem sikerül, oááá volt jellemző, hanem 15 hósan már bőszen mondogatta magának, ha valamivel nehezen boldogult, hogy: "sikejül". Elesésekkor se volt sírás, baromi nagyot kellett ahhoz esnie, hogy sírjon, most meg akár kiterülhet kismotorral az udvaron, csak felkel és már megy is tovább.
Egyelőre a fiam is ilyen, szerencsére, bár ő még csak 9 hós, nála még előjöhet. Eddig megúsztam, babakorukban sem voltak sírósak, egy szavam sem lehet.
Nálunk is csak a nagy eséseknél van sírás, a kisebbeknél "eldádázza" a földet, asztal sarkát, éppen mivel került "konfliktusba". :)
Ha nem úgy történik vagy sikerül valami, ahogy ő akarja, akkor dühbe gurul, egy nagy oooáááá, azután hanyatt vágja magát a földön, és mosolyogva néz rám, hogy "na most mit csinálsz?"
Dackorszak, mindenkinél más (de azért hasonló) tünetekkel. Majdcsak túl leszünk rajta. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!