Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig használtatok előkét és...

Meddig használtatok előkét és textilpelenkát?

Figyelt kérdés

Még csak 1.5 éves a gyerkőcöm, előkét még azt hiszem fogunk egy darabig használni. :) De textilpelenkát már csak pelenkázólapra teszek... Nem nyáladzik, már nem is viszek magammal textilpelust, ha megyünk valahova...

Más meddig használta ezeket a dolgokat? A válaszokat előre is köszönöm!

2011. máj. 7. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Majdnem 2 éves a kisfiam,az előkét csak ritkán engedi feltenni, textilpelenkát csak pl szájat törölni használunk. Én már állva pelenkázom,úgyhogy ahhoz sem kell. Néha a feje alá teszek,párna gyanánt.
2011. máj. 7. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

2 éves a fiam és mind a kettő használjuk.Ha jóllakik akkor már viszi ki a nyakából az előkét.

A textilpelusokat pedig fürdetés után használjuk.Nem a kicsi hagyományos méretű textilpelusaink vannak,hanem egy kicsivel nagyobbak, és azokkal törölgetem át.Meg a haját is azzal törlöm.

Sőt a már nem használatos régi egyszínű fehér textilpelusokat pedig befogtam konyharuhának.Persze sosem használtuk pelusként egyiket sem.

2011. máj. 7. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Textilpelust én böfiztetni használtam csak. Úgyhogy kb. 3 hónapos korától már nem kell.

Előke? Hát az nem valami nagy segítség, a gyerekemnek még a lába ujja is kajás szokott lenni. Én egy nagy ócska felnőtt pólót adok a gyerekre, és így ehet egyedül, nem lesz foltos a ruhája. Az előke alatt, mellett mindig kajás lett, nem láttam sok értelmét. 3 éves, még mindig azzal eszik, mert leeszi magát. Hát, hogy az oviban mi lesz szeptembertől, azt nem tudom. Remélem addig még fejlődik, mert nem lesz egy foltmentes ruhája sem, ha ezt így folytatja!

2011. máj. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!