Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet ilyen kisfiam...

Mitől lehet ilyen kisfiam popsija és fütyije között? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés

A következő problémával fordulok hozzátok: 27 hónapos kisfiam fütyije (vagyis inkább a zacsija) és a popsija közötti terület nagyon csúnya vörös és kiütéses... Régebben kezelték már ekcémával, akkor ez a popsija körül volt, de messze nem ilyen ronda... Azóta antiallergén tusfürdővel fürdetem és neogranormonnal kenem a popót, mégis lett ez az "izé"... Nagyon kétségbe vagyok esve, tényleg rémesen fest... Sem tegnap, sem ma nem tudtunk elmenni gyermekorvoshoz, reggel a Heim Pálban kezdünk, de addig hátha tudtok nekem valamit tanácsolni... Ma este körömvirágot és még Canestent is raktam rá csórikámnak, hátha gomba (mert elég sokat járunk fürdőbe és néha vakarja is...)

Előre is köszönöm a válaszokat Nektek!

2011. máj. 6. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:

ó, szegénykém...

bocsi, nem tudok segíteni, csak együttérzek...

Majd írd meg mit mondtak...

2011. máj. 6. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Bújom az internetet, gombáról, pelenkakiütésről, ekcémáról, minden nyavajáról írnak, de semmi konkrét...

:S Nagyon várom a válaszokat...

2011. máj. 6. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Több oka lehet, fertözés, vagy melegtöl is kisebesedhet. Ami sokat segit, ha alul meztelenül tartod, se pelenka, se kisgatya, akkor szellözik, és csökken az irritáció. Ezen kivül lehetöleg hintöporral szórd be, mert az száritja és igy csökken a pirosság meg a kiütés.
2011. máj. 6. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Valamiért nem vagyok kibékülve a himpóterrel... Úgy súgja az ösztönöm, hogy nem szárítást igényel ez az izzééé... Viszont nagyon szépen köszönöm a válaszod...!!!
2011. máj. 6. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Eleinte nekem is volt gondom a fiaimmal, mert bepállott nekik ott, és a szellöztetés hintöporral kombinálva volt az egyedüli, ami segitett. Szerintem egy próbát megérne. Egyébként mi bajod a hintöporral?
2011. máj. 6. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:

ha piros, duzzadt, kör szerű foltok akkor az pelenkakiütés lehet, gombaölővel kell kenni.

ha a kaki csípte ki, vastagon bepantennel.

ha attól, hogy sokat nedves a pelus, szárítani kell.

így látatlanban nehéz mit mondani :(

2011. máj. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!