16 hónapos a kisfiam, rosszul alszik éjszaka. Ti mit tennétek? Nektek milyen alvó hasonló korban? Alább részletesen.
Nálunk is ez a helyzet:-( Mondjuk sose aludta végig az éjszakát(mondjuk volt már kb 20 olyan este, hogy hajnal4-ig aludt)Mindent próbáltam, de semmi nem volt jó. Most ott tartunk, hogy beköszöntött a szeparációs szorongás is, így éjjel mindig nálam köt ki:-( Ezen a korszakon is túl leszünk. A fiam rossz alvása öröklött, apukája a mai napig szenved az alvással. Van egy jó honlap ott lehet kérdezni [link] anno én is kérdeztem, minket ambulanciára küldtek(de még nem mentem adok neki még 1 évet:-))
Kitartás!
Az én fiam is 16 hónapos,soha nem volt jó alvó,még most is felkel 3-szor (szopizik).Most ott tartunk,hogy este 9-10-től alszik 2-ig ezen kívül még 2-szer felkel és reggel 8-9-kor kelünk.
Megint fogzunk,a múlt héten óránként kelt ordítva,lefekvés előtt adtam neki 5ml Nurofent,kibújt a foga és most minden oké.
Szerintem mindig meg van az oka,hogy miért kelnek éjjel.
Sok-sok türelem és kitartás és próbálj rá jönni,hogy mi a baja.
Minden jót!
16 hónaposan az enyém még kelt bőven, olyan 2-3 x, ez máér mondjuk megváltás volt ahhoz képest ami mondjuk 1 éves kora körül volt.
sztem semmi baja a kisfiadnak. vsz a fogai meg az átélt élmények zavarják éjjel. az enyém 21 hós kora óta átalussza az éjjelt, addigra jöttek ki a fogai. de ha pl valami törtétnés van a kis életében, este a mai napig nagyon nehezen alszik el, pedig már 2 éves is elmúlt.
az egy dolog hogy te nem tudod kialudni magad, de attól még a kisfiadat nem kell orvoshoz vinni. majd ő is átalussza egyszer, nem is olyan sokára, meglásd. te meg ki fogod bírni a keléseket, én is kibírtam, meg még sok másik anyuka...az anyuka a legerősebb lény a földön! :))))
kitartást neked!
ja és azzal sincs gond hogy regel este még cicit kér, az nem az éhség miatt van, hanem te kellesz neki! :))) majd azt is el fogja hagyni. az enyém már nem kéri, csak odabújik a cicimhez elalvás előtt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!