16 hónapos a kisfiam, rosszul alszik éjszaka. Ti mit tennétek? Nektek milyen alvó hasonló korban? Alább részletesen.
Tudod ők máshoz vannak szokva. Ha jönnek nekem nem az a segítség, hogy beállítanak ebéd előtt fél órával és kapkodok, hogy hoppá akkor plusz két ember. Aztán a nagyot elhozza az oviból én épp próbálok haladni ha már itt van kicsit nagyobb menetben, erre a nagyobb játszani hívná egyszerűen azzal van lerázva, hogy a kicsit kell néznie mit csinál. A sarkában áll, hová lép. Pedig szépen el van egész nap, persze olvasunk, játszunk, de nem hisztis egyáltalán, hogy felette keljen lenni. Egyébként szinte mindenhová viszem magammal, mert akkor persze nem tudnak jönni mikor fogászatra kellett mennem... ennyi volt: minek kell neked oda menni?
Kommunikáción kb. annyit érthet, gondolom hogy nagy ritkán ha összejön a teljes nagy családjuk én nem szívesen megyek a kicsivel. Az ő korosztályuk van ott, 55-65 év, én akkor is a kicsivel vagyok, mert hát hiába unokázna ott a sok vendég. Mondtam külön szívesen elmegyünk, de akik nincsenek tisztában, hogy a kicsihez azért igazodni kell étkezés, altatás... és ott emberek előtt apósom nem azt mondja, hogy ott van anya, mégy hozzá? hanem ott a tejcsárda. Azért könyörgök emberek vagyunk. Annak csak örülhetnének, hogy szerencsére nem volt gond a tejcsivel. Meg kabaréra akartak küldeni és mondom én oda nem tudok menni este 7-10-ig. Akkor tuti nem alszik a gyerek. Ilyesmiket vesz problémának. Ezért járok szívesebben az anyukákkal gyerekekkel összejövetelre és jól meg is vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!