Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes Anyukák, lett...

Kisgyerekes Anyukák, lett valami káros következménye annak, hogy pici korában hagytad sírni a babád? (már aki ezt a módszert választotta)

Figyelt kérdés
Ha igen, mi? Érzékenyebb? Vagy hidegebb a gyerek?
2011. máj. 4. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 21:46!

Egy 3 hónapos még tényleg nem hisztizik!!! Majd 2 évesen és akkor azt is lesheted hogy milyen kupit fog csinálni!!!!

Egyébként én nem hagytam sírni őket max. akkor sírtak ha én WC-én voltam.

27 hónapos és 6 hónaposak a fiaim

2011. máj. 5. 00:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt vissazmenoleg nem lehet tudni,ezek csak talalgatasok hogy lehet attol ilyen velem a gyerek,de lehet ha nem hagyta volna sirni a babat akkor is ilyen lenne mert a szemelyisegehez tartozik hogy zarkozott.

nem hagytam sirni a lanyom,kepelen voltam ra,ugy gondolom pici babanal ez az egyetlen dolog amivel komunikalni tud.

2011. máj. 5. 09:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapos babaára rácsukni az ajtót mikor hisztizik?????te jó ég!!!Ez most vagy kamu, vagy ha igaz, akkor nagyon nem normális dolog!!!!Egy 3 hónapos baba még nem tud hisztizni!!!És egy gyereknek nem csak arra van szüksége, hogy kielégítsék a fizikai igényeit!!!!

Gondolj bele, mit szólnál hozzá, ha a férjed nem szólna hozzád, nem ölelne meg, hanem csak melletted vacsorázna, melletted aludna és élné az életét MELLETTED NEM PEDIG VELED!!!!!És ha a szüleid ezt csinálnák veled????

Gondolj bele, milyen lenne!!!!!!

2011. máj. 5. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

az én barátnőm kisfia hogy mondjam, furcsa. olyna zavartnak tűnik. később rájöttem, hogy pont erre a kategóriára találták ki a pszichológiában a zavarodottak kifejezést, amikor a kötődést vizsgálták. ő hagyta sírni.... ha baja van nem tudja megnyugtatni, sőt, pedig már 20 hós a kisfiú, sokszor nem is érti, mi a baja, én előbb kitalálom. ilyenkor azt mondja abarátnőm, neked könnyű, mert beszél a tiéd. nos, a kislányom érdemben 2 hónapja beszél, előtte 20 szót ha mondott...és én mindig tudtam mi baja. sosem hagytam sírni. mos is egy szemvillanásából tudom, hogy mit gondol, mi baja.....ők nincsenek egymásra hangolódva mi meg igen. ez a különbség. és ez nagyobb korban is látszani fog, és egyre nagyobb lesz a szakadék köztük.

szóval pont ellentétes tendencia akét gyerek: az enyém sokáig kétembers volt, de mivel sosem hagytam sírni, kinőtte. az övé sokáig egy észrevhetetlen volt, aztán mikor jöttek ezek a sírni hagyások, egyre inkább problmás a gyerek.

az én kislányom amúgy 2 éves 5 hónapos

2011. máj. 5. 14:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmi válaszokra voltam kíváncsi. Köszönöm mindenkinek. Azért lehet még írni, aki tud! :)
2011. máj. 5. 14:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha sír a gyerek, akár fél percet is, már dörömböl a szomszéd, gondolhatod, hogy nem hagyom sírni. Egyébként szerintem ne hagyd sírni, legalábbis ne sokáig. Későbbi neveléssel sok minden helyrehozható, de ha leszokik a sírásról, később nem fogja jelezni, ha baja van, az akár veszélyes is lehet.
2011. máj. 6. 14:04
 17/19 A kérdező kommentje:
micsoda?? dörömböl a szomszéd a gyerek sírásától?? Biztos, hogy fejbe vágnám egy nagy büdös ponttyal!! Mekkora tapló! Egyébként sosem hagyom sírni, megszakad a szívem, amikor sír. Ha csak nyösszög, mert nem akar aludni, pedig alvásideje van, akkor odamegyek az ágyához, elmagyarázom neki, hogy most ki kell egy kicsit pihennie magát, és elmegyek. utána elalszik, pedig nem érti, csak 3 hónapos. :)
2011. máj. 7. 20:23
 18/19 anonim ***** válasza:
hidd el, érti.....:)
2011. máj. 7. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Bizony dörömböl, nem érdekli, hogy fogzik, vagy beteg, vagy mi baja van, pedig mi is csitítjuk, akár nappal, akár éjjel van. Szerintem 3 hós babának nincs kimondott "alvásideje", de ha valamiféle rendszerre rászoktatható, az nagyon jó. Az én gyerekeim 10-12 hós korukra álltak be "alvásidőre", addig eléggé rapszodikusak voltak, mindig változott az alvásidejük.
2011. máj. 8. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!