A 12 colos, pótkerekes pedálos biciklit hány éves korukig tudják használni a gyerekek?
én sok helyen láttam 16-os is pótkerékkel.
nem tudom mekkora a gyereked, akinek szánod, a 3,5 éves lányom még egy évig biztos tudja használni a 12-es kicsit, mert elég sok fokozatban állítható az ülése, kormánya. Mondjuk pótkerék nem kellett neki sose, de szerintem avval is ugyanígy. 105 centi magas egyébként a leányzó.
Na jó, de ha nem akar majd 4-5 éves koráig bicajozni,akkor kidobsz 10 ezer Ft-ot, mert utána veheted meg a 16-ost! De mi van, ha csak abban a pillanatban nem akar, mikor próbáltátok az üzletben? És amúgy szeretne!
Úgy látom ez is olyan cikk, amit két évente meg kell venni és nem olcsó! Már mint nem kötelező, csak jó, ha gyerek több mindent tud és kipróbál!
Három éves lesz a fiam, 98 cm, 14-es bicajt vettünk neki.
16-osból csak a Hauser márkájúról ért le a lába, a "gagyibb" márkákon még a pedálig sem.
Kaptunk kölcsönbe egy 12-est, középállásba kellett állítani, h egyáltalán tekerni tudjon, annyira alacsony volt, az szintén Hauser márkájú volt.
Mi olyan pótkereket vettünk hozzá, ami állítható, 20-ig jó, 12 től.
A 12-es szerintem max 3-4 éves korig jó. Mi mostanában vettünk egy 14-est a 3,5 éves lányomnak, aki kb. 100cm.
Decathlonosan választottunk. Ott az üzletben ki van rakva a falra egy mérce, ami megmutatja, mekkora gyereknek milyen bicaj való.
itt van elöttem a szobában a 12"-os kawasaki bicajunk, és ezt meg a fiamat fiamat nézve simán 4-5éves koráig elfogja tekerni.most 2.5éves és 94cm magas.szerintem ez a bicikli kialakításán is múlik,nemcsak azon hogy hány colos.
mindenképp rá kell próbálni a gyereket, úgy meglátod majd melyik a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!