Hogyan oldjátok meg a házimunkát ha vissza mentetek dolgozni?
Ez egy nagyon jó kérdés:)
Én még itthon vagyok a 17 hóssal és a 3 éves ovissal, de télen megyek vissza dolgozni.
Rejtély, hogy fogom megoldani, mert az ovi fél 7kor nyit, a buszom meg 6:20kor indul. Az ovi 4ig van nyitva, én 5re érek haza. A férjem 3 műszakban dolgozik, nem mindig tud majd segíteni.
A főzést megoldom úgy, hogy mostantól már hordom az ebédet, és így még olcsóbban is jövünk ki anyagilag, mintha én főznék. A változatosságról nem is beszélve.
Takarítás nincs minden nap nálunk, hetente 2szer felporszívozok, mégsem esz meg a kosz. Nyilván koszos cipővel nem jövünk be a lakásba, pl.
Mosni este szoktam, teregetni akkor, amikor a gyerekek már lefeküdtek aludni. Jó, persze most, hogy még itthon vagyok, néha reggel kimosok, és kiteregetek, este sötétben meg leszedem a ruhákat.
Vasalni nem szoktam, mert ügyesen teregetek és hajtogatok, így nem gyűröttek a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!