Szezononként kb mennyi lábbelije van a kicsidnek (és milyen idős)?
A lányom 2.5 éves, anyám állandóan azzal piszkál, hogy minek ennyi cipő neki. Szerintem nem sok... Most van neki:
egy zártabb játszócipője hűvösebb időre és egy szellősebb kinti szandiszerű játszócipője,
egy gumicsizmája,
egy alkalmibb félcipő,
bölcsibe benti cipő,
itthonra habklumpa (parketta+járólapos a lakás)
tényleg sok?

Szerintem sem sok, nekünk is ennyi volt. A bölcsi miatt ugye plusz egy benti cipőt kellett varázsolnom, sőt akkor azt sem szerettem hogy amit szétcincál ott az udvaron, mert nem vigyáznak rá, akkor is hordja amikor velünk van, így volt "normális" kinti cipője is.
Most ovisan van egy zárt bőrcipője, de már nem használjuk mert jó idő van. Meg van egy félig nyitott szandál-cipője. Sajnos most csak ez az egy, de keveslem is, mert nyúzza az udvaron és szörnyen néz ki. Voltunk ballagáson és nem volt mit felvenni a szép ruhához. Régen volt még hozzá egy ünneplősnek hívott, de máshova is felvevős, ha normálisan felöltöztünk, ez egy lányos balerina cipőféleség volt. Most ilyet egyrészt nem kaptam neki, másrészt nincs is rá pénzem. Nyáron persze a habpapucs, meg sima nyitott szandálja is volt/lesz. Oviba most csak egy deichm@nos vászoncipője van, az olcsó. Ja és gumicsizmánk még nincs is, pedig az is hasznos. Otthon gumitalpú zoknit használunk bentre, de volt már mamusza is. Szóval nem sok :-)

Egyáltalán nem sok! Nekünk van egy bölcsis szandi bentre, van kinti játszós, van egy félig nyitott félig zárt bőr aminek sajnos az elejét legyilkolta (pedig ez volt az ünneplős), aztán van egy teljesen zárt és még 3 szangi. Néha még ez is kevés :-)
Amúgy én sok új cipőt vettem neki a vaterán (márkás cipőket ami boltba 10-20 ezer lenne azt itt megvettem 3-40 ezerért vagy még olcsóbban)

Ja és 17 hónapos a fiam
Utolsó voltam

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!