Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor nevezte magát nevén a...

Mikor nevezte magát nevén a gyermeked, mennyi idős volt? Kisfiam 26 hónapos, magát még babának nevezi.

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 22:31
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
nem aggódok miatta, csak kíváncsi vagyok.
2011. máj. 3. 22:32
 2/20 anonim ***** válasza:
52%
Fiam 17 hónapos, kb. 2 hete mondja a nevét. De ő mindenben előrébb van mint kellene, (néha már ciki), nem tudom ezt mikor kellene tudniuk.
2011. máj. 3. 22:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 19 hónapos kora óta mondja a tükörre, és a képekre, hogy Má. (Máténak hívják, és egyelőre első szótaggal beszél:D)
2011. máj. 3. 22:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, azt lehagytam, hogy ez azon is múlik, felismerhető fotót mutatok-e neki. A csecsemőkori képein nem ismeri fel magát, arra ő is azt mondja, hogy baba:)
2011. máj. 3. 22:39
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam is kb. 18 hónaposan nevezte először nevén magát fotón, tükörben. Az unokatesóm fia viszont lassan 29 hónapos és még nem nevezi meg magát (igaz, nem is nagyon beszél). szóval ne aggódj!
2011. máj. 3. 22:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. januarban mutatott a szobaajtajara felragasztott nevere (Larionnak hivjak) es mondta, hogy Jaji. Akkor volt 15 honapos. Mostmar szerinte maskepp hivjak, Jajijo-nak, masfel eves, es a tukorkepere mondja, ha fotokamerat lat mondja (meg szoktam neki mutatni a rola keszult fotokat), ha a youtube-on nezem a videojat mondja, de ha mas kisbabat lat, azokra is neha mondja. Neha mas babakra babat mond, kisgyerekre is babat mond. De ha megkerdezem hogy hivjak, arra nem valaszol.
2011. máj. 3. 22:43
 7/20 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolo vagyok, szerintem tudja hogy o Larion, csak a hogy hivnak kerdest nem erti. Ja es felreertheto, termeszetesen a nevet a szobaja ajtajan nem kiolvasta, hanem rengetegszer elmondtam neki, mi all ott. :-))
2011. máj. 3. 22:45
 8/20 anonim ***** válasza:

fiam 17 éves. hallgat a nevére már régóta. pont ma volt, hogy anyóséknál vacsiztunk férjemmel, beszélgettünk és kimondta a fiunk nevét erre otthagyta a mamát, odarohant hozzánk és nézett, hogy mit akarunk? :)

de nem mondja, hogy őt hogy hívják, egyáltalán a nevét sem mondta még. tükörben is ha nézzük magunkat, rám mutat és mndja a keresztnevemet de a sajátját vagy azt, hogy baba, nem.

2011. máj. 3. 22:48
 9/20 anonim ***** válasza:
2,5 éves, keveset beszél még, kb 2 hónapja mondja a saját nevét, ha kérdezem a nevét, megmondja, de ha játszik, még mindig babának hívja magát.
2011. máj. 3. 22:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Kisfiam 19 hónapos, és már jó pár hónapja ATI-nak hívja magát, vagy mostanában kezdte, hogy ATÍJJA. :) Ha valami az övé, akkor előbb mondja azt, hogy ATÁÉ, mint azt, hogy enyém. :) Ha meglátja magát valahol, mutogat saját magára, és mondja, hogy ÉÉÉN! (Nem gyenge énképe van, nem kis bánatomra...) :)
2011. máj. 3. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!