Milyen meséket néz 2,5-3 éves gyermeketek? Melyik mesecsatornán megy?
Légyszi, azt is írjátok meg, hogy kisfiatok vagy kislányotok van-e.
Szeretnék egy-két mesét megismertetni a sajátommal. Eddig nem nagyon néztünk tv-t, de úgy gondolom, hogy a szókincsbővítés miatt itt az ideje.
youtubeon a kisvakond a kedvenc,nagyon sok rész fent van.
Valamint Pampalini,Lolka és Bolka,Tom traktor mind a yotubról.
Jövő héten lesz 3 éves a kisifam.
Minimax:City Of Friends,Thomas
TV 2 (szombat,vasárnap reggel):Roary,Fifi,Dora,Diego
DVD-n:City of Friends,Sam a tűzoltó,Bob,a mester,Fifi,Roary,Thomas
Szókincsbővítésre nem jó a tévé. Ha nem érdeklődik iránta, szerintem se erőltesd, örülj, ha nem nézi. Azt mondják, hogy max napi fél órát nézzen egy ennyi idős gyerek tévét, ha már minden máshoz fáradt.
Na, ez az elmélet, az én 3 éves lányom viszont néz mesét, sajnos. Én bevezettem, mert van egy 1 éves öccse, és nem bírtam már máshogy megoldani.
Vízipók, Noddy, Eperke, Pom-pom a kedvencei.
Nálunk a Minimax van, de nem vagyok vele megelégedve. Vannak rajta agresszív mesék is, szóval nem lehet kettesben hagyni a gyereket a tévével, mert néha betesznek olyanokat, hogy fél tőle.
A Minimaxot, mint csatornát én is kihúztam a sorból. Belenéztem hétköznap, s elborzadtam. Szóval maradnak a dvd-filmek, hacsak végképp nem beszéltek le róla.
Egyébként az Oroszlánkirály "véres" jeleneteit mindig átléptetjük, kivéve a végén a jó győzedelmeskedését. Mellesleg a Hófehérke is tiszta horror.
Sziasztok,
Nálunk a gyerekek (fiúk és lányok) ezeket szerették/szeretik nézni:
- Állati küldetés
- Barátnőm Bori
- Bob a mester
- Caillou
- Csodabogarak
- Ed, Edd és Eddy
- Manó Benő és Lili hercegnő
- Mása és a Medve
- Peppa malac
- Pettson és Findusz
- Pocoyo
- Postás Pat
- Rajzolj egy képet Louie
- Rubi szivárványiában
- Spongyabob
- Tesz vesz város
Amit még szerettek, de aztán éjjel rosszat álmodtak ha nézték: Gumimacik (Gyagyás Tódi & Co.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!