Miért lenne baj, ha a kutyák is megfürdenek a gyerekek medencéjében?
Figyelt kérdés
A feleségem azt mondja, hogy nem fürödhetnek a gyerekek abban a kerti felfújhatós medencében, amiben a kutyák is megfürdenek. Nem is egyszerre fürdenek a gyerekekkel! És a természetben is ugyanúgy van, a tavakban és folyókban is fürdetik a kutyákat, az mégsem zavarja.2011. máj. 1. 08:27
11/12 Alinaaa válasza:
Szerintem sem jó az úgy. Nekem is van egy beaglem meg egy leonbergim. Nyáron kitettem a kisfiam régi kis kádját és abban külön nyugodtan pancsolhat. Fontold meg, ha annyira szeretnek fürödni, hogy ne alakíts e ki nekik is valamit a fürdésre KÜLÖN.:)
12/12 anonim válasza:
A gondolattól is rosszul vagyok, pedig van a három gyerek mellett két kutyánk is, és világéletemben volt kutyánk, de ez még eszembe sem jutott... azért a kutya egy állat, nem fürdetném egy vízben a gyerekekkel:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!