Miért lenne baj, ha a kutyák is megfürdenek a gyerekek medencéjében?
Nekünk a kutya körme kiszakította a medence alját amikor beleugrott. Már csak ezért se.
De a folyók/tavak öntisztuló, élő ökoszisztéma. A medence meg nem az. Szerintem se túl higiénikus.
Az más, bár nekem már egy természetes tó mellett is leordították a fejem, ha a kutya bement a vízbe, mondván: a gyerekek is abban fürdenek.
;) Mivel ott tilos fürdeni, és rendszeresen járnak ki ellenőrizni, nem igazán érdekelte a rendőröket, hogy gyerek, nem gyerek, egy óra múlva kénytelenek voltak eltűnni.
A kismedence tényleg hamar koszolódik, a meleg, sekély, nem mozgó vízben mindenféle baktérium könnyen elszaporodik.
Gondolom, mielőtt a kutya bemegy a medencébe, nem mosod meg a fenekét, a körmeit, a fogát, azt meg kutyatartónak ne kelljen már elmagyarázni, mit szokott enni, elásni, és összenyalni egy nap. :S
Hát,nem a legjobb megoldás. Főleg a felfújható medencébe,tényleg kiszakithatják.
Mekkora a gyerek? Én úgy tudom elképzelni hogy a kutya a gyerekkel fürdik,ha van egy nagy úszómedence,ami pl vizforgatós és abban együtt a család. De hogy egy bébi medencébe ki-be ugrál a kutya sáros lábbal,utána meg a gyerek megy bele,hát nem higiénikus!
"A természetben is ugyanúgy van, a tavakban és folyókban is fürdetik a kutyákat.."
Na, látod ez a baj, ezt kéne meg-rendszabályozni és jó kis borsos bírságokat kifizettetni a kutyafürdetőkkel!!!
Egyébként a normálisabb helyeken kint a tábla, hogy kutyát fürdetni tilos.Az, hogy te a saját medencédben megfürdeted a gyerekeddel együtt, rád tartozik, bár én roppant gusztustalannak és egészségtelennek tartom, a kutya kórokozói megfertőzhetik a gyerekeket.
Én sem engedném, egyet értek a feleségeddel.
(Személy szerint gusztustalannak tartom együtt fürödni az állattal, de ez az én véleményem...)
Én se engedném a gyerekkel a kutyát,pedig van kutyánk,gyerekünk is:))
(tavaknál meg lehetne kijelölni kutyáknak helyet,hisz nekik is lehet hűsölni kicsit néha....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!