Kitennéd a 3 éves gyerekedet egy 18 órás buszos útnak?
Figyelt kérdés
Görögországba szeretnénk menni nyaralni busszal. Már egyszer voltunk így, akkor még nem volt gyerekünk. 18 óra az út oda, még nekünk is kényelmetlen volt, olyan 3-4 óránként volt egy kis pihenő. Repülőre nem merek felszállni, nagyon félek. Viszont nagyon szeretnénk Görögországba visszamenni, de nem tudom kibírná-e a fiam. Alapjáraton nagyon izgő-mozgó, szeret rohangálni, de biztos túlélni, aztán az 1 hetes nyaralásért meg odáig lenne. De akkor is bennem van, hogy bevállaljuk-e? Hisz lehet, hogy lesz sírás, rohangálás a buszon Ti elmennétek így?2011. ápr. 29. 10:53
11/13 anonim válasza:
Igen. Az én kislányom nagyon mozgékony volt még most is az. 27 hónapos volt, amikor kimentünk Lengyelországba (Bialowiezába). 17 órás út. Reggel 1/2 4-től 1/2 9-ig. Én már nagyon untam, de ő többször elaludt, kifelé nézelődtünk, állatokat, gépeket kerestünk, játszottunk, kártyáztunk, mesekönyveztünk. A buszon volt 2 tv és azon mesét adtak le (Vacak a 7. testvért.) Akkor azt nézte. Mi is kb. 3-4 óránként álltunk meg és elég volt neki. Tied még egy picit idősebb. Biztosan megérti, ha elmagyarázod neki. Ha nagyon zsibbad, akkor a buszon sétálgathat egy kicsit, de szerintem simán le lehet foglalni. Még színezőt is vihetsz neki. Foglaljátok el a leghátsó üléseket, ott bőven elfértek és nem is zavarna annyi embert,ha egy picit hisztizne. Bízz a fiadban. Okosok már ilyenkor...
12/13 anonim válasza:
Az én 3 évesem biztos, hogy nem bírná!!! Pedig nem hiperaktív, de ennyi időre leültetni és lefoglalni egy gyereket (a 15 perces pihenők mintha nem is lennének) szerintem kínzás. Mi inkább Olaszországba járunk 11 hónapos kora óta autóval, illetve repülős utat választunk idén.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Elbizonytalanítottatok, gondolkodom még rajta.
2011. ápr. 30. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!