Nem vágyunk 2. gyerekre, ez normális vajon?
A lányom születése után nagyon akartam és ahogy teltek a hónapok,akkor már nem annyira.Párom viszont igen.
Mivel annyira nem zárkóztam el előle,így a most 15 hónapos lányom mellé szeptemberre jön a kistesó.Igazából nem bánom,mert később még inkább nem akartam volna tesót.Nem akartam úgymond önző lenni,ezért nem akartam,hogy egyke lány legyen.De többet semmiképp sem szeretnék.Érzem,hogy nekem nem elég a "kapacitásom" több gyerekhez.Még most sem tudom,hogy fogom a szeretetemet szétosztani ennél jobban. :)De biztos ki fog ez alakulni.
Néha elgondolkodok,hogy nem lett volna-e jobb,ha csak a lányom van,mert egyszerűen nagyon imádjuk,de aztán eszembe jut,hogy talán ezután talán még jobb lesz! :D
Jaj de jó, hogy ilyen sokan írtatok! :) Köszönöm!
Az az igazság, hogy lehet, hogy el is kényelmesedtünk... Már nagy túrákat is lehet tenni a lányunkkal (akár egész naposakat is - persze napközben azért alszik még), megyünk vele biciklizni, ide-oda, tengerparton is voltunk már.
Mennék vissza dolgozni szeptembertől, és már úgy várom. Viszont nem szívesen lennék ismét terhes, szülés, szoptatás, pelenkázás, éjjeli kelések (2 éves koráig nem igazán aludtunk át egy éjszakát sem), szóval most annyira, de annyira jól érezzük magunkat a bőrünkben mind a 3-an.
Na és az anyagiak.. azért az sem mindegy ám sajnos... :( Eddig úgy vagyok, hogy 90% a nem, és 10% kb. az igen felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!