21 hó körüli babátok elvan magában, eljátszik egyedül?
Mert az enyém nem :( esetleg ha mesét néz, de játszani nem szeret egyedül, 1-2 perc és jön utánam.
Mindig is ilyen volt, és mi nem erőltettük hogy márpedig önállóan kell játszani, hanem mindig vele voltunk, délelőtt megfőzök, addig is kint lábatlankodik a konyhában, de a többi házimunka akkor ha apa megjön.
Elszúrtunk valamit, vagy más gyerek is ilyen?
Köszi a válaszokat !
Szia, az én fiam is 21 hónapos de Ő sincs el magában. Vagy ha csönd van akkor valami galibát csinál épp...
Sajnos Őt még a tv sem köti le, már mondja melyik mesét szeretné nézni aztán ha bekapcsolom akkor az elég is neki és már húzza is a kezemet, hogy menjünk...az mindegy hová csak én is menjek. Ha kint vagyunk az udvaron hiába van neki homokozó, hinta, csúszda...csak a slag meg a fűnyíró érdekelni amit ugye nemszabad...Van kismotorja is és nagyon szomorú vagyok miatta mert azt sem hajtja:-(
Szinte egész nap fogná a kezem (ha a mama van itt akkor az övét) és húzna, hogy ana,ana,ana,ana...néha én is úgy érzem valamit nem jól csináltam.
Az enyém csinál ilyet is olyat is. Sokat játszik egyedül is, de van, hogy ő is kitelepszik a konyhába mellém. Hozza a kisautóit és ott gurigatja őket.
Önállóságának nagy hátránya, hogy őrületes dolgokat elkövet, míg nincs felügyelet alatt. Akár 2 perc alatt is kész romba dönteni a lakást, vagy felmászni a szekrény tetejére, stb. Bemegy a konyhába, már nyitja is a hűtőt, s mire észbe kapok, már nyers tojásokkal a kezében jön be a szobába. A folytatást el tudod képzelni... :(
Köszönöm szépen a válaszokat! akkor ezek szerint nem csak mi vagyunk így :)
a 07.16-os válaszolót megmosolyogtam, mintha én írtam volna, nálunk is ez megy, egész nap húz von, menni kell, ha apa megjön, akkor onnantól pedig neki kell menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!