Ha nagyon jól eljátszik csemetétek egyedül, akkor bekapcsolódtok, vagy hagyjátok? Mint én most is, nagyon jól eljátszik egyedül 19 hós kisfiam, figyelem, beszélgetünk, közben meg ugye itt ülök.
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 17:50
1/2 anonim válasza:
Ha belemerül a játékba, hagyom, hadd csinálja maga. Ha szüksége van rám, úgyis szól, hív. persze, én is beszélgetek vele, meg figyelem is fél szemmel, mikor maga játszik, de nem szoktam bekapcsolódni a játékába, csak ha ő hív. Jobb szeretem hagyni olyankor, hadd fedezzen fel maga dolgokat, hadd jöjjön maga rá mit, hogyan csináljon, mi mire használható.
2/2 anonim válasza:
Nem. Ha szépen elvan, hagyom. Előbb utóbb úgyis igényli majd a társaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!