Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben vigyem az innivalót, ha...

Miben vigyem az innivalót, ha sok időt vagyunk úton 2 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,ha elmentek otthonról sétálni,esetleg autóval valahová és cumisüveget vagy csöröst visztek és annak a tartalma nem lesz elég.Pluszba még visztek egy üvegnyi innivalót vagy hogy oldjátok meg.
2011. ápr. 19. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Kubu play -es flakonba
2011. ápr. 19. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Mellé még fél liter vizet viszek neki. Ha nagyon megszorulunk akkor azt venni is tudok neki.
2011. ápr. 19. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Fél literes flakon, abból is iszik már néhány hete, azóta nem kell a csőröst vinni.
2011. ápr. 19. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a "sportkupakos"flakont használjuk,kb 1 éves koruk óta!De amúgy már 2 évesen szerintem tud inni sima üvegből is,vagy viszel hozzá +1 poharat!
2011. ápr. 19. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyém simán iszik üvegből, de a Kubu Play-es üveg jó ötlet.
2011. ápr. 19. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Kulacsban viszek mindig neki, 90%-ban vizet iszik. Azt bárhol meg tudom tölteni. Ha mégis valami "extrát" szeretne, kis 2 dl-es szívószálas ivókát kap(hat).
2011. ápr. 19. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi is Kubus flakonkba töltjük a teát, de ha hosszabb útra megyükn, akkor ásványvizes palackba is töltök és akkor csak át kell neki tölteni, ha megitta.
2011. ápr. 19. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
3 dl-es csőrös pohár, vízzel. Még nem utasítottak el sehol, mikor vizet kértem neki.
2011. ápr. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!