Más is kiakadt már mikor megjelent a védőnő?
Figyelt kérdés
Tegnap eljött hozzánk pont ebédeztettem a kisgyereket 12:15perckor csengetett.Mondtam neki,hogy ebédeztetem a kisgyereket mert he nem alszik el 1 óráig nagyon hisztis lesz.Hát 13.30kor elment fél 3-kor aludt el a kisfiam 4 órakor űvöltve ébredt majd 10 perc mulava visszaaludt de vigasztalhatatlanul sirt.Fél 6 kor kelt fell,de akkorris ugy hogy én ébreszgettem.Volt mikor 9 órakor jött meg is jegyeztem neki milyen korai.Ma meg már nagyon nyügössen aludt el remélem visszarázodik.De nagyon kiakadtam!2011. ápr. 19. 13:56
11/16 anonim válasza:
A mienk akkor jött, mikor hazahoztuk a kórházból, utána csak én vittem le tanácsadásra. Másodikat csak akkor fogom vinni, ha muszáj lesz... annyira nem segített, sőt...
12/16 anonim válasza:
Az enyém nekiállt lelkesen invitálni, hogy két hét múlva lesz az anyatejes világnapi ünnepség a müv házban, ugye el tudok menni, mert kevesen lesznek, majd: "Ja! te nem is tudsz szoptatni! Akkor sajnos nem jöhettek!" Hát, nem fogom elfelejteni, amyg élek.
13/16 anonim válasza:
Úristen mik vannak!A mi védőnőnk nagyon rendes,én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Az anyatejes világnapra nálunk még az ovis gyerekek meg vannak hívva.És azok is,akik egy napig sem tudtak szoptatni...Nálunk nincs kivételezés.
14/16 anonim válasza:
alapvetően az enyém is normális, meg segítőkész, de ő is mindig úgy jön hogy nem szól előtte,
szerintem ez van nekik előírva, mert így látja igazán hogy mi a helyzet
15/16 anonim válasza:
A mienk sem szól előre,de legalább a bejáratnál felveszi a lábsityakot,cipővel soha nem jött be.Igaz utána három órát beszélgetünk,de kibirom annyira sűrűn azért nem jön.De viszont ha kell hétvégén,ünnepkor bármikor hivhattuk ha valami olyan történt amihez kellett a véleménye.
16/16 anonim válasza:
Érdekes amit írtok, nálunk egyszer volt a védőnő, amikor hazajöttünk a kórházból. megnézte a gyereket 2 méterről és elment. Már 3 éves a kislányom, semmiben nem volt a segítségemre a védőnőnk. Pedig jól jött volna, mert első baba, de megoldottam nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!