Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is kiakadt már mikor...

Más is kiakadt már mikor megjelent a védőnő?

Figyelt kérdés
Tegnap eljött hozzánk pont ebédeztettem a kisgyereket 12:15perckor csengetett.Mondtam neki,hogy ebédeztetem a kisgyereket mert he nem alszik el 1 óráig nagyon hisztis lesz.Hát 13.30kor elment fél 3-kor aludt el a kisfiam 4 órakor űvöltve ébredt majd 10 perc mulava visszaaludt de vigasztalhatatlanul sirt.Fél 6 kor kelt fell,de akkorris ugy hogy én ébreszgettem.Volt mikor 9 órakor jött meg is jegyeztem neki milyen korai.Ma meg már nagyon nyügössen aludt el remélem visszarázodik.De nagyon kiakadtam!
2011. ápr. 19. 13:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én be se engedtem volna! Én már korán tisztáztam vele ha jönni akar előtte nap szóljon!
2011. ápr. 19. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nálunk is mindig kifogja, hogy pont alszik a baba. De ő még picike, nem tudok neki fix időpontot mondani, hogy mikor jöjjön, mert sosem tudom, hogy lesz az aznapi menetrend. Nagyon nehezen alszik el a babám, és mire 1-1,5 óra után végre elalszik, persze hogy csenget.
2011. ápr. 19. 13:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj: 11 körül sikerült elaludni a gyereknek és nekem is, 11.45kor megjelent a védőnő, közölte, hogy akkor most megcsináljuk az első hónapban aktuális vizsgálatokat. Felébresztette a gyereket, vizsgálgatta, kért egy mérleget és egy centit a méréshez (ha nem lett volna itthon mérlegünk, akkor hogy is nézte volna meg a súlyát???????) Az ordító gyerekről közölte, hogy látja, hogy nehezen kezelhető, majd valahogy megállapította, hogy a fiam pupillája nem reagál a változó fényerősségre (!!!!!!). Úgy emelte fel egyébként az ágyról, hogy nem tartotta a fejét (4 hetes baba!), majd közölte, hogy le van maradva a mozgásfejlődéssel, viszont kövér (anyatejes). Végül (mivel a gyerek végig ordított) közölte, hogy sok türelmet kíván hozzá nekem. Majdnem mondtam, hogy nem a gyerekhez kell a türelem, hanem őhozzá.
2011. ápr. 19. 14:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég ezen az útolsó eseten kiakadtam...
2011. ápr. 19. 14:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk mindig úgy jön, hogy előzőleg mikor itt volt, megbeszéljük a köv. időpontot. Az én babám már 7 hónapos, kialakult napirendünk van, így nagyjából tudom mikor jó. Volt már hogy a védőnő 2-re akart jönni, én meg mondtam, hogy nekem fél 4-től jó, mert fél 3-ig alszik mindkettő (van egy 2,5 évesem is, 3-kor meg etetek. Előfordult, hogy mondta, hogy az meg neki nem jó, így egy másik alkalomra tettük át a találkozót.
2011. ápr. 19. 14:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi amiket írtok! Ekkora bunkók vannak????Az enyém egy tündér, jobbat nem is kívánhatnék!
2011. ápr. 19. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ledöbbenek, amikor ilyen rosszakat hallok a védőnőkről!

Nekünk már 3-hoz volt szerencsénk: az 1. elég érdekes volt, de azért kedves, nem volt vele gond, csak onnan elköltöztünk.

A 2. egy tündér volt, kedves és segítőkész, mindig hozzá fordultam, ha valami kérdésem volt és ő türelmesen elmagyarázott mindent, és közben bátorított és folyamatosan dicsérte a gyerekeket. Sajnos lepasszolt minket, mert rengeteg baba született a körzetében, mi viszont már nagyok vagyunk, 17 hós a kisfiam :)

Az új védőnőnk is nagyon kedves, vele sincs semmi gond.

Amúgy mind3-an úgy csinálták, hogy rámcsörögtek, mielőtt jöttek. Volt olyan, hogy nem értünk rá, így megbeszéltünk egy másik időpontot.

Csak azért meséltem ezt el, hogy tudjátok, hogy vannak kedves és jó fej védőnénik is! :)

2011. ápr. 19. 14:34
 8/16 anonim ***** válasza:

A mi védőnőnk sem piskóta, ő 9-15 ig akar jönni bármikor, és nem vette észre a köldöksérvet, majd kitalálta, hogy könnycsatorna szűkülete van a babánknak (a doki szerint semmi baja) mindig riogat. Nem veszi le a cipőjét a fürdőbe a szőnyegre bemegy a retkes cipőben, ahol ugye mi mezítláb járunk, és a gyerek szobába is berongyolt cipőben. Ja és folyton ugat, hogy miért 3 óránként eszik a pici, amikor úgy hízik mint a fene.

Egyszer idejött váratlanul, na azóta félreteszem a kapucsengőt, engem ne lepjen meg.

Én totál ki vagyok tőle, olyan mint egy lökött tyúk.

2011. ápr. 19. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 kedves, rendes, aranyos, a maga módján segítőkész védőnénink volt az elmúlt 3 évben (többszöri költözés miatt), de én elküldtem nem is egyszer őket, ha alkalmatlan volt. Volt, hogy az akkor 10 hónaposom épp, hogy elaludt valamikor délelőtt, én meg teregettem, aznap még a fürödni sem jutottam el, ráadásul még nyár is volt, s nem voltam túl az izzadásos periódusomon. Szóval megkértem, hogy ne haragudjon, de rossz éjszakánk volt, s még a fürdőbe sem jutottam el, s ha nem gond, inkább másnap beugrunk a rendelőbe. Nem csinált belőle gondot. Mondta, hogy épp arra járt, s gondolta, benéz.
2011. ápr. 19. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig időpontot beszél meg mindenkivel.
2011. ápr. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!