Más is kiakadt már mikor megjelent a védőnő?
Mindig ledöbbenek, amikor ilyen rosszakat hallok a védőnőkről!
Nekünk már 3-hoz volt szerencsénk: az 1. elég érdekes volt, de azért kedves, nem volt vele gond, csak onnan elköltöztünk.
A 2. egy tündér volt, kedves és segítőkész, mindig hozzá fordultam, ha valami kérdésem volt és ő türelmesen elmagyarázott mindent, és közben bátorított és folyamatosan dicsérte a gyerekeket. Sajnos lepasszolt minket, mert rengeteg baba született a körzetében, mi viszont már nagyok vagyunk, 17 hós a kisfiam :)
Az új védőnőnk is nagyon kedves, vele sincs semmi gond.
Amúgy mind3-an úgy csinálták, hogy rámcsörögtek, mielőtt jöttek. Volt olyan, hogy nem értünk rá, így megbeszéltünk egy másik időpontot.
Csak azért meséltem ezt el, hogy tudjátok, hogy vannak kedves és jó fej védőnénik is! :)
A mi védőnőnk sem piskóta, ő 9-15 ig akar jönni bármikor, és nem vette észre a köldöksérvet, majd kitalálta, hogy könnycsatorna szűkülete van a babánknak (a doki szerint semmi baja) mindig riogat. Nem veszi le a cipőjét a fürdőbe a szőnyegre bemegy a retkes cipőben, ahol ugye mi mezítláb járunk, és a gyerek szobába is berongyolt cipőben. Ja és folyton ugat, hogy miért 3 óránként eszik a pici, amikor úgy hízik mint a fene.
Egyszer idejött váratlanul, na azóta félreteszem a kapucsengőt, engem ne lepjen meg.
Én totál ki vagyok tőle, olyan mint egy lökött tyúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!