S. O. S! Fertőző a láz miatt megjelent pöttyök a testen?
Figyelt kérdés
A lányomnak 3 napos láza volt, + még 2 napig hőemelkedése, ahogy elmúlt a hőemelkedés megjelentek a pöttyök. Fertőző lehet más gyerek számára?2011. okt. 6. 15:10
2/7 anonim válasza:
Szerintem a lányod mostmár kevésbé radiaktiv mint amikor hőemelkedése volt, de ha nem viszed el az MIT-re kezeltetni, ő lehet a modern kor 2. Hulkja =)
Remélem segítettem...
4/7 anonim válasza:
NEm fertozo, magass laz utan van akinek kiut a bore, semmit nem kell ra tenni, csak langyos furdot csinalni.
5/7 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak, egyikőjük elkapta a 3 napos lázat, 1 héttel később a tesója sem úszta meg. Nem a pöttyök a fertőzőek, hanem maga a betegség.
7/7 anonim válasza:
Amíg el nem múlnak a pöttyök, addig fertőzhet. Ugyanis a 3 napos láznál nem csak a láz a tünet, hanem az utána következő pöttyök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!