Van olyan, hogy egy bébiszittert szinte csak akkor hívok, ha a gyerek beteg és otthon kéne legyen vele valaki?
Nem szeretnék állandóra bébiszittert, nem is engedhetjük meg magunknak, de kellene, hogy én is dolgozzak (pénz), viszont nem tehetem meg, hogy minden hónapban min. 1 hetet betegszabin vagyok a gyerekkel.
Van erre megoldás? Kijön úgy is egy bébiszitter, hogy random alkalmakra kell?
Van erről valakinek tapasztalata?
Ha találsz egy olyan lányt /fiút aki ilyen véletlenszerü alkalmakra is tud jönni akkor igen.
Tehát szerintem elsősorban annak lenne értelme hogy egy állandó ember van a kisgyerek mellett aki már ismeri ez neki is jó és neked is mert nem kell aggódnod és nem kell havonta mindig egy új embernek elmondani hogy mit hol talál.
van ilyen babysitter.
csak keresni kell, remélem megtalálod a megfelelőt.
Állandó annyiból is jobb lenne,hogy tudja hogy hogy nyugtassa meg a gyereket,mert ugye betegen nem olyan mint máskor.És te leginkább akkor kérnéd a munkáját amikor beteg a gyerek.
Vagy egy diákot vagy egy nagymamakorú embert keresnék,aki ráér akármikor és jól jön neki néha az a pár ezres.
(én egyetemista vagyok,amig előző helyen laktam,rendszeresen vigyáztam a szomszéd gyerekére,cserébe ellátott főtt kajával amikor vizsgaidőszakban nem jutott időm ilyenre)
biztos akad jelentkező a környékeden
első v.
én nem állandóra gondoltam hanem állandó embert nem havonta újat.
ezt írtam lehet félreértetted.
nem kell odaköltöztetni,bár nyugaton ez a szokás
de a havi pár napközbenre felesleges
hol laksz?
ha van a közelben egyetem akkor tegyél ki pár szórólapot hogy bébiszittert keresel havi pár alkalomra
akár 2-en is lehetnek és akkor az egyikük biztos hogy ráér
de ismerősök közözz is rákérdezhetsz,hátha valakinek az anyukája épp nem tud magával mit kezdeni és jól jönne neki az a kis pénz is (és igy akkor fix h megbizható is ha ismerősön keresztül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!