Ha az anyuka otthon van, de 6 hónapos terhes, akkor miért csak 11 óráig maradhat a gyerek az óvodában?
Nálunk megkérték a GYEDen/GYESen levő anyukákat, hogy ebéd után vigyék el a gyerekeket, de én is utána jártam ennek, ez nem szabályos.
Én úgy döntöttem, hogy nem "csapok balhét" emiatt, most kezdte a lányom ősszel az ovit, jövő ősztől már úgyis egész nap lesz, pedig ő is nagyon szeretne már bent aludni, és nekem sem kényelmes a picivel, hogy ebéd időben kell érte menni, de megoldjuk.
Egyébként van egy ovistárs anyuka, aki decemberben szülte a negyedik gyerekét, és végig ő hordta a két legnagyobbat oviba, a harmadikkal meg otthon volt terhesen, szóval ehhez képest Neked könnyebb, de teljesen megértem, hogy ezt nem szeretnéd, mindenképpen kérdezz rá az ovi vezetőségénél, hogy mutassák meg a jogszabályt, amire hivatkoznak, mert elvileg nem tehetik ezt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!