Egy 3 éves körüli gyermeknek a mennyi alkalommal lehet széklete, ami még normális? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak 2.5 éves koráig a napi 2, ritkán napi 3 széklet volt az általános. Fél éve bölcsödés, és most már napi 3-4 alkalommmal is előfordul elég gyakran, majdnem hogy naponta.2011. ápr. 14. 22:08
1/3 anonim válasza:
Ha normál állagú a széklete akkor nincs gond.
Jó az emésztése.
2/3 anonim válasza:
Állítólag az lenne mindenkinél (ez felnőttekre is igaz) a normális, ha minden (!) étkezés után lenne széklete.
Szóval a te gyermekednek kitűnő az emésztése.
3/3 anonim válasza:
Nekünk anno, mikor csak 2-3 naponta volt széklete a kicsinek, azzal nyugtatott a védőnő, hogy jól hasznosítja a tápanyagokat, nincs fölösleg. Bár ekkor még csak szoptattam. Most 26 hónapos és 3 naponta van kaki.
Amúgy a súlya gyarapodik rendesen? Szerintem azért érdekes, hogy naponta ilyen sokszor van széklete, én rákérdeznék a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!