A napokban mentek játszótérre? Én nem szívesen, olyan nagyon fúj a szél, a kislányomat meg nem tudom a hintából kikönyörögni.
Mi nem megyünk ki (huzamosabb ideig,pl játszani) két esetben:
esőben és nagy szélben.
Természetesen attól még ki kell menni pl amíg elmegyünk a kocsihoz,stb... de kint nem játszunk.
A nagy szélben szerintem könnyen huzatot kaphat a szeme és a füle is,és egyébként a kislányom nem is szert ilyenkor kimenni,"fél" a széltől,mindig szalad a lábamhoz.
Az én másfél évesem is rosszul van a széltől, azonnal elfordul, ha jobban fúj, akkor meg elpityeredik, kapdossa a levegőt, vele a homokot, szóval mi sem nagyon vagyunk kint. Pedig mi is eddig délelőtt-délután kint játszottunk, ez most nagyon hiányzik neki, de nem tudok mit csinálni. Meglátszik az alvásain is, hogy nincs annyit a levegőn, nem fárad ki igazán...
Nem tudom meddig lesznek még ilyen szeles napok, de örülnék, ha vége lenne.
Nagy szélben nem viszem ki, mert csak kifújja a szemét és folyni kezd az orra. Ilyenkor inkább itthon maradunk.
26 hónapos anyukája
Szélben én sem viszem ki, sajnos most nálunk is csípős nagy szél fúj. Ilyenkor csak sétálni megyünk el kicsit, persze sapkában: el megyünk boltba gyalog, vagy a nagyihoz (közel lakik hozzánk.) Vagy lemegyünk ide a tóhoz, megnézni a kacsákat.
Remélem nem sokára jönnek majd a jó idők! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!