Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tanácsoltok, mit tegyek?

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kislányom márciusban kezdte az ovit.Sajnos már kétszer volt beteg:(

Ma meggyogyultan kezdhette volna az ovit,de az óvonő figyelmeztett,hogy pillangó vírus van az oviban.Azt tanácsolta,hogy ne vigyem a kislányomat oviba,mert ez a vírus veszélyes a kismamákra,én ugyanis 5hetes terhes vagyok.Most akkor minden vírusnál,járványnál ki kell vennem az oviból,nehogy elkapja,mert az veszélyes rám és a babára is?Ti,hogy oldottátok ezt meg?

2011. ápr. 11. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd, az, hogy járvány van az oviban egy dolog.

Ha kiveszed a járvány közepén a gyereket az oviból, lehet, hogy már benne lappang a fertőzés, és 1-2 nap múlva kitör a gyermekeden is a betegség.

2 gyerekem van, és mindegyik terhesség alatt össze szedtem valami nyavaját, de a babáknak nem lett baja.

2011. ápr. 11. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, dolgozol-e. Ha igen, és nincs nagyszülő, akire bízhatnád, akkor kénytelen vagy vinni.

Ha nem dolgozol, én a helyedben nem vinném oviba, amíg legalább be nem töltöd a kritikus 12 hetet. Igaz utána itt a nyár. Ha megtehetném, én csak őszre vinném újra oviba.

2011. ápr. 13. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

OFF!

Mi az a pillangó vírus? 2 gyerekem van,de én még erről nem hallottam. Mik a jelei,tünetei? Olyasmi,mint a rózsahimlő volt régen?

2011. ápr. 13. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A pillangóvírus 2éves vírus,piros foltok jellenek meg az arcon és a testen,lázzal és izületi fájdalommal jár.Nevét onnan kapta,hogy az arc egyik-egyik oldalán a foltok a pillangó szárnyaira hasonlítanak.

2011. ápr. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!