3,5 éves kislányom rettenetesen hisztis és akaratos, egyre nehezebben bírok vele, kezdek kikészülni, mit tanácsoltok?
Csakis a figyelmedet szeretné felkelteni!Nem akar osztozni a figyelmeden a tesóval,és azért rosszalkodik,és hisztizik,mert akkor csak rá figyelsz.Tudom nehéz,de add meg neki azt amit kér,próbáld úgy szervezni a napjaidat,hogy eleget kapjon belőled.Menjetek kettesben el valahová,bármi,csak kapja meg amit akar.
Nekem is van egy 4 éves hisztis lányom,2 hete eltört a csuklója,több figyelmet kap emiatt.Hááát kenyérre lehet kenni azóta olyan aranyos,1x sem hisztizett pedig naponta többször összeakaszkodtunk.Kettesben járunk vásárolni,tesó iskolában van,orvoshoz is ketten megyünk sokat beszélgetünk.
Megfogadtam,hogy ha leveszik a gipszet akkor is többet fogok kettesben lenni vele,mert ez az igénye.
Nálunka 3 éves ugyanezt csinálja.Idegileg én is kivagyok.
Volt már nem egyszer hogy annyira felhúzott hogy a férjem hazajött a munkából, még be sem ért az ajtón,, mikor mondtam hogy elmegyek itthonról, estig ne is várjon.Anyuval elmentem vásárolni vagy csak másik városba.A férjem tudja hogy ennyi kell nekem és még ő szokott küldeni.Muszály egyedül is lenni mert az ember bedilizik!Ráadásul a9 hós fiam aki eddig aranygyerek volt, most neki is elmegy az esze.Vettem mgb6-t, majd most azt eszem.
Az én lányommal sehová nem lehet elmenni mert a képemről ég le a bőr.Hisztizik, veri magát földhöz...és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!