Mit gondolsz arról, ha egy szülő törpének szólítja a gyerekét?
Ez miért baj?
Te hogy szólítód a gyermeked? Gyermek? Talán méltóságos úrfi? Kisasszony?
Vagy Őméltóságosmegsérthetetlensége?
ÓÓÓ, alávaló egy apa lehet, főleg hogy elmegy a törpiért, főleg hogy kedvesen szól hozzá, hogy becézi.
Milyen kár, hogy nem lehet pontozni a kérdezőt...
Én a kisfiamat Szarmadzagnak is szoktam hívni. Akkor jujjj, át fog változni egy marék lefosott zsineggé???
Hát, ha belegondolok, apukám az öcsémet anno még p.öcsösnek is hívta :) Mégsem lett semmi negatív következménye :)
Én nem szoktam a fiamat Törpének szólítani, de anyukám párja igen, és ebben semmi rosszat nem látok. Azért mondja ezt neki, mert olyan kicsi még. Amikor még baba volt, én Bömbinek hívtam :) Meg még számtalan beceneve volt, a Cukorborsótól kezdve a Kókuszon át a Gilisztáig minden. Szerintem mindenki úgy becézi a gyerekét, ahogy jólesik neki.
Nagyon aranyos becézés, nekem nagyon tetszik, kis aranyos:-))
Én is becézgetem mindenfélével a lányaimat, nincsen ezzel semmi gond!
Én szoktam mindkettőt. Sőt porontynak is hívom őket néha, vagy kis utánfutónak!
Ettől függetlenül szólítom őket drágáimnak, meg kicsi kincseimnek, de mikor a hajam égnek áll tőlük, nem tudom az mondani, hogy drágám de rossz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!