Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondolsz arról, ha egy...

Mit gondolsz arról, ha egy szülő törpének szólítja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Nem egy apukától hallottam már az ovi előtt.
2011. ápr. 9. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

Ez miért baj?

Te hogy szólítód a gyermeked? Gyermek? Talán méltóságos úrfi? Kisasszony?

Vagy Őméltóságosmegsérthetetlensége?

ÓÓÓ, alávaló egy apa lehet, főleg hogy elmegy a törpiért, főleg hogy kedvesen szól hozzá, hogy becézi.

2011. ápr. 9. 21:45
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
De most azért maradt olyan a gyerek mert a szülők ezt kivánták? Vagy értelmileg sérült volt?
2011. ápr. 9. 21:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Sérült, fogyatékos a fiú, de a szülők magukat hibáztatják.
2011. ápr. 9. 21:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Nekem a törpe és a törpi között is óriási különbség van.
2011. ápr. 9. 21:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kár, hogy nem lehet pontozni a kérdezőt...

Én a kisfiamat Szarmadzagnak is szoktam hívni. Akkor jujjj, át fog változni egy marék lefosott zsineggé???

2011. ápr. 9. 22:29
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább "Kincs"-nek szólítom a kislányomat. A pozitív jelzők szerintem sokkal kedvesebbek.
2011. ápr. 9. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát, ha belegondolok, apukám az öcsémet anno még p.öcsösnek is hívta :) Mégsem lett semmi negatív következménye :)

Én nem szoktam a fiamat Törpének szólítani, de anyukám párja igen, és ebben semmi rosszat nem látok. Azért mondja ezt neki, mert olyan kicsi még. Amikor még baba volt, én Bömbinek hívtam :) Meg még számtalan beceneve volt, a Cukorborsótól kezdve a Kókuszon át a Gilisztáig minden. Szerintem mindenki úgy becézi a gyerekét, ahogy jólesik neki.

2011. ápr. 10. 09:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos becézés, nekem nagyon tetszik, kis aranyos:-))

Én is becézgetem mindenfélével a lányaimat, nincsen ezzel semmi gond!

2011. ápr. 10. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most 23 hónapos a fiam.Születésétől kezdve nagyon sok beceneve volt már és mindig úgy szólítjuk ahogy épp kedvünk van.Pöcök,pocok,cica, pumukli,és még sorolhatnám...hirtelen ennyi jut eszembe.Törpézni is szoktuk,bár azt egyre ritkábban.Mint írtam még nincs 2 éves és már 98 centi.Akkora mint egy 3 éves.Tehát cseppet sem törpe a drágám.
2011. ápr. 10. 16:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam mindkettőt. Sőt porontynak is hívom őket néha, vagy kis utánfutónak!

Ettől függetlenül szólítom őket drágáimnak, meg kicsi kincseimnek, de mikor a hajam égnek áll tőlük, nem tudom az mondani, hogy drágám de rossz vagy.

2011. ápr. 10. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!